Vinterferie i byen?

Det skjer alltid noe i sentrum – også i vinterferien!
Skal dere være i byen i vinterferien? Eller kanskje de voksne må jobbe mens barna har fri? Her er noen aktivitetstips fra oss i Bodø Sentrum som passer for hele familien, barn som blir passet av bestemor/bestefar – og barn som klarer seg litt selv:

Har du barn mellom 9-14? Hver dag i  vintereferieuka kan de bli med på Digital Vinterferie i Stormen Bibliotek. Her treffes de for å lære mer om digitale verktøy og kan låne alt av utstyr om de ikke vil ta med seg eget. Åpent mellom kl 12-16 hver dag fra søndag 18.- søndag 25. februar

Barneavdelingen på biblioteket , Eventyrhula er selvsagt også åpen hver dag. Her koser både voksne og barn seg med bøker, leker og god tumleplass. TUR Kafe i 1. etasje følger bibliotekets åpningstider og har forfriskninger klare til små og store pauser.

24. og 25. februar er det spennende, åpen audition til ny NRK serie . Alle gutter mellom 9-12 inviteres til å prøve seg som skuespillere og ingen erfaring er påkrevd. Audition holdes på Thon Nordlys mellom kl 12-16. Les mer her

Fram Kino inviterer til kinoskøy i hele vinterferien med flere dagforestillinger hele uka. Du kan få med deg premierefilmen «Los Bando» , samt kritikerroste «Coco» og «Petter Kanin»  Se  hele kinoprogrammet for vinterferien her :

Royal Bowling & Biljard har åpent hver dag fra 11 og inviterer hele familien til vinterferiemoro. I kjelleretasjen på Radisson finner du 12 bowlingbaner, 5 biljardbord, snookerbord, 2 shuffleboard, en nyoppusset lounge og flere spilleautomater å velge mellom.

Byens eldste  lekebutikk Lekepiloten Lekia ligger  midt i sentrum. Barn elsker å besøke lekebutikker – og nå kan man også besøke Lekepilotens  egne sjørøveravdeling i butikken. Hvis man tør 😉

Bodø Sentrum har mange koselige spisesteder og kafeer å velge mellom. Blir det behov for en pause eller to i løpet av byturen kan vi tipse om veeeldig god Milkshake på Mon Ami og veldig god Surribabelbolle på Babel.

Kanskje tar man med seg både milkshake og surribabelbolle på en liten spasertur ? I sentrum er det høy byggeaktivitet og synet av de utallige heisekranene og anleggsmaskiner er spennende både for både store og små byggeherrer. I tillegg står båtene på rekke og rad nede ved moloen, klare til beundring.

God vinterferie, både til fjells og i byen!