Vil DU være med på Kulturnatt 2020?

Vil DU være med på Kulturnatt 2020?  I år blir 5.gang Kulturnatt arrangeres i Bodø. 2020 er et annerledes år, det vil nok årets Kulturnatt også bli med tanke på Covid-19. Men i trygge rammer skal vi sammen hylle våre kulturaktører og gi byens befolkning magiske kulturopplevelser. Er du/dere en kulturaktør og vil være med under årets Kulturnatt? Skriv et par setninger om deg/dere og hva dere vil gjøre. Send påmelding til post@bodosentrum.no innen 1.juli.

Bodø Sentrumsforum AS er som tidligere år arrangør, og i år er vi så heldig å ha fått med oss en fantastisk dyktig gjeng i komiteen som skal planlegge årets Kulturnatt 2020 som går av staben 16.okt. Sammen skal vi lage en kjempefin kveld for våre innbyggere med de begrensningene Covid-19 nok fortsatt gir oss i oktober. Vi må tenke annerledes og nytt, men likevel ta med oss den magiske stemningen vi har hatt i sentrum de foregående årene. Kan nevne at vi bla vil benytte oss av flere lokasjoner slik at vi unngår store folkeansamlinger, og får en jevn flyt i publikumet over et større areal. Det vil nok heller ikke bli mulig med en hovedscene slik det har vært de siste årene.

Med på laget er Anita Bjørkli som er prosjektleder for Kulturkollektiv Bodø, Alice Sivertsen som er prosjektleder for Stormen Konserthus sin satsning på barn og unge i lokalt kulturliv, Henrik Sand Dagfinrud som er konstituert daglig leder for Bodø2024, Charlotte Nyheim som er Koordinator for Unge Stormen for Stormen bibliotek og Lydteamet representert av Brynjar Stabell Erdahl og Kristoffer Haukås. Alle her har varierende bakgrunn innenfor kultur, så håper og tror vi med dette får en ny bredde på Kulturnatt. Og dermed masse nytt og spennende å vise Bodøfolket.