Vi gratulerer God Massasje med 10-årsdag

God Massasje fyller 10 år april 2022 – vi gratulerer!

Vi tok turen innom God Massaje for å snakke med Lachezar.

– Dette er en stor dag som betyr mye for meg!

Han ønsker å fortelle oss om personen som har æren for at God Massasje er her i dag. Nemlig hans egen kjære Miglena Stoyanova. – Hun har stått bak meg alle disse årene. Hun har støttet meg og mine ideer og prosjekter, selv om hun ikke nødvendige har vært enig i dem.

– Hun er ydmyk, snill og full av kjærlighet. Og kjærligheten er drivstoffet som gir oss energi til å stå på gjennom disse årene.
Både hun og jeg har hjerte for arbeidet vårt, Og vi er veldig glade når vi ser våre kunder fornøyde, og at de kommer tilbake.

Miglena Stoyanova er egentlig utdannet designer- og sydame fra skole i Bulgaria, men når vi kom til Bodø for snart 11 år siden fant vi ikke jobb til henne. Hun fant fort ut negle- og fotpleie falt naturlig for henne, der kan hun nemlig være kreativ akkurat som når hun skaper klær.

– God Massasje har gått en langt vei siden jeg åpnet dørene for første kunde den 02.april 2012 i Sambogården på et lite kontor på 12 kvm. Konseptet i alle de årene har vært å gi ‘ALT FOR KUNDEN,  men uten kjærlighet for faget hadde det ikke blitt det samme. Jeg ønsker å takke alle nydelig Bodø-folk for støtten og tilliten gjennom disse årene, spesielt de siste 2 årene med pandemi. Sist, men ikke minst ønsker jeg å si; takk for alt og for det du er – min kjære Miglena Stoyanova.

Koselige ord fra Lachezar, som sammen med kona Miglena ønsker alle hjertelig velkommen innom i Dronningens gate 9. Vi håper på 10 gode år til i sentrum vi!