Velkommen til Sayso frisør – her er alle velkommen

Sayso Hair & Style

Frisørsalongen ønsker å hjelpe oss med «no more bad hairdays» og kan vise til ett variert tilbud av behandlinger. Alt fra hårklipp, farge, styling og produktrådgivning for ditt hår og din hodebunn. De tilbyr også hårforlenging og ekstra fylde for de som ønsker en større forandring.


Salongen følger Koch kjøpesenters åpningstider, så her kan man komme og klippe seg både på formiddag og ettermiddag. De er opptatt av å være lett tilgjengelig for kundene så timebestilling kan enkelt gjøres både på nett og telefon.


Teamet som jobber på salongen, ønsker at kundene skal føle seg som hjemme. Her er det alltid god stemning, latteren sitter løst og du som kunde kan føle deg avslappet og godt ivaretatt av engasjerte frisører og lærlinger.


Jentene er en sprudlende gjeng som består av Jeanette, Helene og Anette som er seniorfrisører og Kristine og Mina som er lærlinger. Jeanette har jobbet i salongen i hele 15 år, så hun er blitt fast inventar. Hun startet som lærling i salongen og jobber i dag som daglig leder.

Anette er en av jentene som var lærling i salongen for nærmere 10 år siden og det er morsomt å se at hun trives så godt at hun ble værende.
Helene er vår ekspert på hårforlenging, så her kan du komme innom å få god ekspertise.

Lærlingene på salongen er superglad i frisørfaget og ønsker seg masse nye kunder, så her er du hjertelig velkommen til å komme å få behandlinger til reduserte priser.

Jentene på Sayso ønsker alle nye og gamle kunder velkommen innom 😊