Velkommen Delicatessen Tapasrestaurant <3

Velkommen Delicatessen Tapasrestaurant <3

Bodøs nyeste tilskudd innenfor serveringsbransjen.

Det er en stor glede å ønske Delicatessen Bodø hjertelig velkommen til byen vår! Tapasrestauranten de straks åpner er deres første nordlige satsning!

Restauranten vil gå over to etasjer, og ligge i den spennende nye bypromenaden Ramsalt. De overtar lokalene i neste uke, og kommer til å servere klassiske tapasretter med innslag av nye lokale smaker.

Ørjan Anker Olsen er restaurantsjef og gleder seg til å ta imot gjester i de splitter nye rålekre lokalene i Ramsalt.

Delicatessen skal være et sted for alle. Et sted man drar til for å tilbringe kvalitetstid med familien, venner og kolleger, eller bare for å nyte et glass vin og nye smaker i baren. Et sted for alle anledninger hvor den vennlige atmosfæren står i fokus – intimt og sosialt, men likevel profesjonell. Kort fortalt, så ønsker de å være et sted som gir deg følelsen av å komme hjem.

Det hele startet på Grünerløkka i Oslo i 1999. Rodrigo Belda hadde en idé om å feste sine røtter fra det spanske kjøkkenet på̊ norsk jord, og med en god dose hardt arbeid, og ektefølt lidenskap, gjorde han drøm til virkelighet. I dag, hele 20 år senere, er konseptet blitt utvidet med flere suksessfulle Delicatessen- restauranter i Norge.

Deres store lidenskap er å gi deg de beste lokale råvarene i kombinasjon med den beste maten og fineste vinen fra Spania. Galisisk sjømat med en frisk Albariño, spekemat med en tørr Manzanilla, et glass tradisjonell Rioja eller en sprudlende Cava. Variasjonene er uendelige.
Som Norges første tapasbar har Delicatessen lang erfaring med å finne de beste råvarene Spania har å tilby. De har blant annet introdusert nye spanske smaker slik som Pimientos de Padron, Iberico-kjøtt og den søte tomaten Kumato for det norske markedet. Kvalitet er kjernen hos dem, og Rodrigo passer på̊ at de alltid holder høyeste klasse.

Delicatessen skal være det nærmeste du kommer Spania uten at du trenger å reise dit.

For mer informasjon om åpningsdato, bordbestilling, konkurranser og annet følg dem på deres sosiale medier.

*Link til facebook: https://www.facebook.com/Delicatessen-Tapasbar-Bod%C3%B8-106910367780683
*Link til instagram: https://www.instagram.com/delicatessen_bodo/

Åpningstider:
Kjøkkentider:
Mandag – torsdag: 11:00. – 21:00
Fredag – lørdag: 12:00 – 22:00
Søndag: 12:00 – 17:00

Restauranttider:
Mandag – torsdag: 11:00. – sent
Fredag – lørdag: 12:00 – sent
Søndag: 12:00 – 17:00

Bordbestilling:
De vil ta imot bordbestilling fra den 2. november gjennom deres nettside.
Bestilling og betaling av mat og drikke vil foregå elektronisk og kontaktfritt med mobilen i restauranten.