Vårlyst 2018 – Full meny for Bodø Sentrum

Vi går sammen – igjen!
For andre gang går handelsstanden i Bodø sammen om Handels- og opplevelseskonseptet VÅRLYST siste helgen i mai. Vi lover deg en helg full av gode tilbud, hyggelige arrangementer , gratis buss, GRATIS PARKERING og mye annet sprell.

Her har du en liten oversikt over hva du kan oppleve i Bodø Sentrum under arrangementet. Klikker du deg inn på det som er uthevet i rosa finner du enda mer informasjon.

ALLE TILBUDENE FOR VÅRLYSTHELGEN FINNER DU HER

 

Alle dager Torsdag 24. – Lørdag 26 :


GRATIS PARKERING:
En gledelig nyhet til alle parkerende kunder under Vårlyst! Alle kan parkere gratis i SONE 1 mellom kl 10-16 hver dag under Vårlyst. Sjekk automaten om du er usikker. Takk, Bodø Kommune 🙂
GRATIS SHUFFLEBUSS : Vårlystbongen kan du også bruke på Vårlystbussen for å komme deg gratis mellom sentrum, City Nord/Spektrum og Hunstadsenteret. Bussen er merket Vårlyst og går hver halve time fra sentrumsterminalen. Altså 12.30, 13.30 osv.
IS-SLIPP: Serveringstedene rundt i byen feirer Vårlyst med IS på menyene og is-fine priser !
REKE-SLIPP: Atter et vårtegn som setter ekstra stor pris på. Serveringstedene setter deilige reke-retter på menyen under vårlysthelgen.
VÅRLYSTBONGER : samle bonger for hvert kjøp under Vårlyst og vinn premier for flere titalls tusen kroner

Torsdag 24. mai :

HANDELSNATT med kveldsåpne butikker og serveringsteder. Butikkene i sentrum holder åpent helt til kl 22 og har premiere på tilbudskonseptet HIGH FIVE. Butikkene slipper min 5 varer hver til skikkelig super-kanon-stå-i-kø-pris!. Følg arrangementet  for å få med deg tilbudene når de slippes, eller se tilbudene for torsdag her.
STRIKKEKAFÉ med FRK. BREKKE: Under handelsnatt og kveldsåpne butikker kan du også slapp av med en hyggelig strikkestund og god servering hos Rust kafé på Koch.

Fredag 25. mai :

VÅRLYSTTILBUD : Butikkene fortsetter gode tilbud hele Vårlysthelgen,
AFTERWORK : På ettermiddagen arrangeres tidenes største, felles After Work i Bodø Sentrum. Serveringstedene står klare med store smil og Vårlystmenyer for at du kan hygge deg med kolleger, venninner, kjæresten eller kanskje bestemor? I arrangementet vårt på Facebook kan du lese om hvem som er med og hvem som krever bordbestilling.
SEILREGATTA : Kom til moloen og havna for å oppleve ekte seilsport når eliteserien holder stevne i Bodø hele Vårlysthelgen.

Lørdag 26. mai:

FROKOSTSLIPP: Vi ønsker hele familien, store som små velkommen til en nydelig start på dagen med Frokostslipp og deilig frokostservering på flere av serveringstedene våre i sentrum. Følg arrangementet  for å se hvem som byr på frokost og hvem som tar i mot reservasjoner! Frokosten serveres frem til kl 12.
FRISØRMESSE: For første gang arrangeres hår og skjønnhetsmessen Arctic Hår og Skjønnhet i Bodø. Messen finner sted på Scandic havet og inviterer både frisører og ellers publikum til hårshow og konkurranser. Messen er for alle.
BILSHOW : Salten Motorhistoriske Forening holder vårsmønstring med utstilling av både veteranbiler og andre motorhistoriske elementer. På Torget fra kl 10.
SEILREGATTA : Norsk Seilsporstforening fortsetter sitt stevne, dag 2
CHAMPIONS LEAGUE- FINALE I STORMEN : For første gang gjøres konserthuset om til fotball-arena når de vises storslagen finale i Champions League på storskjerm.
VÅRLYSKONSERT MED CECILIE HAUKLAND : Søte Cecilie går på scenen på nyåpnede Gaupa Bar og Scene (gamle Min Plass)  for å spille vårlystige toner for publikum. Sjekk ut konserten her.

Søndag 27. mai:

POP-UP BODØMARKED : Nå blir det endelig gjensyn med Bodømarked som før holdte hus på Dama Di. Denne gang har de ordnet til Pop-Up marked i Lysthuset i Storgata og ønsker velkommen til fin forening av kunst, brukt, grønt og nytt. Åpent 12-15
SEILREGATTA : Dag 3 og avslutning av seilregattaen.
SCRABBLE-SØNDAG MED S-LAGET : Dagen derpå kan brukes i rolige omgivelser og med scrabble og skikkelig god kaffe på nyåpnede Samvirkelaget .

Kos deg massevis under Vårlyst -og lykke til med Vårlystbongene, kanskje det blir du som stikker av med de gjeve premiene?