Vakre Marianne er et kjent ansikt fra klesbransjen i Bodø

Blide og dyktige Marianne Angelsen som nå er eier og daglig leder for Noor by M, har i mange år vært et kjent ansikt i Bodø fra klesbransjen.

Noor by M stiftet selskapet i august 2019. Og butikken åpent november samme år. De har supersentral beliggenhet i Sjøgata rett over Scandic havet, og deler inngang med Esperanza Frisører. Begge i nyrenoverte flotte lokaler verdt å sjekke ut.

– Jeg startet Noor by M fordi jeg ville bidra med en ny nisjebutikk i hjertet av Bodø og samtidig være egen sjef! Lokalet og plasseringen passet perfekt da den ligger sentralt, og med inngang på gateplan, sier hun entusiastisk. – Elsker Bodø Sentrum så var aldri i tvil om at dette var plassen for meg og mine ansatte, smiler hun. Og glad er vi for det!!

Marianne tilføyer at i sentrum har man alt. -Nisjebutikker, kjøpesenter,  Stormen konserthus, restauranter, uteliv, turister og hoteller! I tillegg er vi er omringet av vær og natur! Titt og ofte er det aktiviteter som fyller sentrum med barn og voksne! Dette gjør beliggenheten attraktiv.

Marianne har en varm personlighet, og er en skikkelig klemmer. – Albuklem er ikke helt min greie! Hun gleder seg på lik linje med mange av oss andre til denne spesielle tiden er over, og hverdagen 100 % er gang igjen.

Hun er kjempefornøyd med sommeren så langt med alle de norske turistene som har tatt turen innom Bodø. Mange av dem har feriert lenge i Bodø og omegn, mens flere har vært innom en dag eller to på vei til Lofoten! Dette vil være en stor fordel for handelen i sentrum!

Selv ble hennes planlagte spaniatur avlyst av naturlige årsaker, hun ser seg likevel godt fornøyd med norgesferie i form av Bodø og omegn. Dog en sommer med mye jobb, men hva gjør vel det når butikken til enhver tid er full av blide besøkende, og nyhetene strømmer på.

Hva er din personlige favorittbutikk i sentrum, spør vi? – Noor by M selvfølgelig, ler hun. – Personlig service og godt humør, smiler hun og tilføyer:  – Vi har alt fra klær, sko og gaveartikler! Men når det er sagt så syntes jeg vi har mange fine butikker i sentrum! Og alle har fokus på god service. Det er viktig.

Marianne nevner at hun liker mange av restaurantene i sentrum, men elsker pizzaen på Bjørk! (Det gjør vi og)! – Pangea er også en favoritt da det er chill stemning og deilig streetfood!

Vi digger engasjementet ditt Marianne, og så glad for at du gutser med et nytt bidrag nisjebutikk i sentrum. Nettopp slike butikker gir sjel til et sentrum <3

Masse lykke til videre!