Unge Stormen #brukbyendin

Vårt navn: UNGE STORMEN
Startet opp i: 2014
Hvem sitter i styret vårt: Emma K. Kleven, Peder K. Nordland, Kassia R. Usken og Tobias Thornquist.
Vår koordinator: Charlotte Nyheim
En enkel beskrivelse av hvor man finner dere: Stormen bibliotek
I hjertet av sentrum, veien fra glasshuset og ned mot moloen finner du oss.


 

Hva er det flere burde vite om Unge Stormen?

At vi eksisterer? At vi er en frivillig ungdomssatsning som ønsker å bringe ungdom til biblioteket, og gi dem samme gleden av å være her som vi har. I samarbeid med hvem som helst kan vi arrangere nesten hva som helst, enten på biblioteket eller i konserthuset, og at alle ungdommer kan delta på arrangementene våre.

Hva er det beste med å holde til i Bodø sentrum?

Det beste med å holde til i Bodø sentrum er at vi er så lett tilgjengelig for alle, og at de fleste vet hvor vi holder til.

Hva betyr Bodø sentrum for dere?

En samarbeidspartner, ett møtested, en venn. For oss er det bra og viktig at ungdom har ett sted å møtes, om det er her eller ett annet sted i sentrum, er ikke det viktigste, så lenge de er aktive og sosiale.

Hva er unikt med Unge Stormen?

Vi er av, med og for ungdommer, og alle våre arrangement er gratis. Vi ønsker å skape en trygg og hyggelig atmosfære for alle ungdommer i Bodø, og vi har arrangementer både i Biblioteket og Konserthuset. I tillegg er det veldig lett for alle ungdom å få til hvilket som helst arrangement med oss.

Hva er fordelen med å handle i Bodø Sentrum?

Mange butikker som er samlet på ett sted, gode tilbud, lokale bedrifter som er lett tilgjengelig og lett tilgang på kunst, både til å se på, handle, og skape selv.

Hvorfor må folk være flinke til å bruke sentrum?

Dett er ett pusterom fra den hektiske hverdagen, sosialt, sentralt, alltid åpent, pene parker og kunstnerisk utviklet.

Hvilke aktiviteter liker dere best å gjøre i sentrum?

Alle de forskjellige arrangementene, shopping mulighetene og sjansen til å møte mange nye forskjellige folk.

Hvilke endringer i Bodø sentrum er mest spennende?

Vi i Unge Stormen gleder oss veldig til å se hvordan den nye parken i Kvartal 99 kommer til å bli, og hvordan den kommer til å påvirke ungdommen i byen og hvor populær den blir. I tillegg gleder vi oss til å se oppussingen av Solparken.

Hvordan ville Bodø vært, uten Bodø sentrum?

Uten Bodø sentrum ville Bodø vært veldig tomt, og mange ville mistet sin møteplass og tilholdssted.  Mange frivillighets-organisasjoner ville mistet sine kontorer, noe som ville gjort byen til ett verre sted. Bodø Sentrum holder oss samlet som en by, og vil forhåpentligvis alltid være der.