Tusen takk Edvard for at du står på for butikken din, byen vår og samholdet i sentrum <3

Alle vet hvem blide Edvard på O Johanson er! Han er alltid med på det som skjer i sentrum, sier alltid JA! Både kundene og vi digger den serviceinnstilte mannen!

I hele 14 år har Edvard Andreassen vært sjef på O Johanson som har vært midt på torget siden 1871. Dette gjør O Johanson til Bodøs eldste forretning innen manufakturbransjen. Firmaets grunnlegger Olaus Johanson kom fra Borås i Sverige, og etablerte seg i det som da het «Madame Larsens Gaard» som kjøpmann.

Edvard trives veldig i bransjen, nettopp fordi han er glad i klær, folk og tradisjoner, sier han. Beliggenheten i sentrum er en selvfølge mener han videre, da vi tilbyr både shopping inne og ute – med både sol og vind. Dessuten er vi best på kultur, mat og klær. Vi er selvsagt enig 😉

Vi spør han hva han har savnet i denne spesielle våren vi har hatt? «To ting», svarer han kjapt! «Voksen SFO (les: pub) og Rapida Balanse, hjemmetrening er svært oppskrytt», smiler han.

I tillegg til å være mye på jobb vet vi at den spreke eieren er mye ute på tur. I sommer skal han feriere mest i nærområdet i Gildeskål, men også noe i Trondheim, samt muligens en tur med Hurtigruta.

Favorittbutikken er Gulating. «Der er det trivelige folk og godt øl». Edvard nevner videre Lyst På som den beste restauranten i sentrum. «Fantastisk service, god mat og eksellent vinutvalg».

Tusen takk Edvard for at du står på for butikken din, byen vår og samholdet i sentrum <3 Vi håper du får en super ferie!