Torget på K U L T U R N A T T 2021

Midt i hjertet av Bodø Sentrum finner du torget vårt.

Prosjekt 67
På Kulturnatt finner du blant annet Prosjekt 67 her. Det er en containeren som blir plassert på torget. Her vil kunstneren Eirik Falckner, norsk kunstner fra Bergen, ha en kunst installasjon. Den består av maling på vegg, utstilling av noen tekstiler, samt visning av filmen hans Graa.  Containeren vil være åpen fra kl. 18 til 23. Dette kan også oppleves fra utsiden gjennom vindu kontinuerlig.

Larem Galleri
Lilli Kanck er gjesteutstiller på Larem Galleri under kulturnatta. I sitt kunstneriske virke arbeider Lilli med foto og maleri. Det har blant annet ført til at hun har deltatt ved den Nordnorske kunstutstilling fire ganger. I over tyve år har hun undervist i visuell kunst ved Bodø Kulturskole. Lilli sin stil er mangfoldig og dette kan man se i de arbeidene hun viser i galleriet under kulturnatta. I tillegg til Lilli sine verk, vil Elisabeth Larem sine maleri også kunne sees i galleriet.

Deadline Media – Retro gaming på storskjerm
Deadline – Gaming på storskjerm. Film- og eventselskapet Deadline setter opp telt og storskjerm på torget. Her får du spille MarioKart i ekte «blast from the past»-stil – nemlig på Nintendo 64. Kanskje er det på tide å utfordre poden på din barndoms store lidenskap? LystPå serverer også middag for en hundrings i teltet, og det er god plass til både spillere og publikum. Kl 1800–2300.

Linken
Kl 1820 skal Linken på Rønvikfjellet tennes – dette kan du se fra nedre del av torget blant annet.