Sunniva har bodd i Ålesund, Mo i Rana, Sandnes og Bali. Siste årene i Bodø, og er her for å bli <3

Dyktige Sunniva Karlsen har i 5 år vært butikksjef på Carlings Glasshuset. Carlings slik vi kjenner det i dag, ble startet av Frank Varner i 1980, og er et skandinavisk detaljhandelsmerke og markedsleder innen denim. De har butikker i Norge, Sverige og Finland, og har som mål å alltid gi den beste kundeopplevelsen, samt dele sin kunnskap og lidenskap for denim.

Sunniva er både født og oppvokst i Bodø, men har bodd litt forskjellige plasser. – Jeg har bodd litt i både Ålesund, Mo i Rana, Sandnes og en svipptur på 4 mnd i Bali. Endte alltid opp i Bodø mellom plassene og er nok her for å bli nå, smiler hun.

Klesbutikken er lokalisert midt i Glasshuset på bakkeplan. Der har butikken vært siden 2012. Sunniva begynte der som butikksjef i august 2016 etter å ha vært deltidsansatt på Carlings City Nord i litt over et halvt år. – Hovedgrunnen til at jeg liker å jobbe her er pga lokasjonen til butikken, teamet og kundene. Det virker som om folk tar seg litt bedre tid til å se på produktene og slå av en prat her i sentrum, og det liker jeg!

Hvorfor tenker du det er slik spør vi?  – Åh, det er mange grunner til det! For det første så får man frisk luft og dagslys her, det synes jeg selv er viktig når jeg skal ut å handle i andre byer. Sentrum er jo hjertet av byen! Det er så koselig stemning her i alle årstidene. På sommeren kan vi sitte ute og spise, mens på vinteren sitter jeg gjerne ved et vindu og ser ut på dekorasjonslysene mens jeg drikker kaffen. Alle disse små tingene er viktig for meg. Ellers så har vi en del nisjebutikker som skiller seg ut med egne konsept, krysser fingrene for at det blir mer og mer av disse med årene.

Mange var bekymret for hvordan sommeren ville bli med manglende utenlandske turister og Covid-19. Sunniva slår en strek over enhver form for bekymring. – Denne sommeren har vært vill! Masse turister og travle dager, vi har hatt fullt trykk fra morgen til kveld. Jeg var på ferie i halve juli og teamet som stod her gjorde en fantastisk jobb med kundene. Jeg endte såklart opp med å sitte å følge med på tallene mens jeg var på ferie, og kan faktisk ikke gi dem nok skryt!

Hva gjelder høsten så er det spennende dager på Carlings med et nesten helt nytt team! – Vi har full fokus på produkt-kunnskap og service, for vi skal jo selvsagt være best i byen på jeans og service. Utenom det ønsker vi å bli mer synlig på SoMe, for jeg merker selv at jeg ofte har bestemt meg for hva jeg vil kjøpe når jeg går inn i en butikk da jeg så det på deres SoMe kvelden før, sier hun engasjert. Vi har samme inntrykk. Bodø Sentrum reposter nemlig mange av produktene til sentrumsbutikkene, og får ofte spørsmål eller kommentarer til varene.

Sunniva forteller videre at hun er svært fornøyd med årets sommerferie som har vært tilbragt litt hjemme, litt på hytta i Steigen og ei uke på telttur i Lofoten. – Det ble en annerledes sommer, men vi har et fint land som også må oppleves.

Vi spør henne hvilken favorittbutikk hun har – og hvorfor?- The Body Shop, svarer hun kjapt. – Jentene der er så utrolig flinke å finne riktige produkter. Jeg har i alle år hatt problemhud, men etter jeg byttet til The Body Shop har huden min vært så fin som aldri før.

Har du en favorittrestaurant da? – Tiger Sushi, for en fantastisk plass! De har gjort det så enkelt å bestille take-away med en av de mest oversiktlige nettsidene jeg har sett, med bilder og oversikt over ingredienser. I tillegg har de en godt variert sushi-meny og veldig trivelige folk som jobber der.

Har du ikke prøvd dem, bør du gjøre det!

Tusen takk for praten Sunniva, vi i Bodø Sentrum ønsker deg masse lykke til med nytt team og høsten som kommer! Vi kan samtidig melde om at det er spennende tider i sentrum nå med et felles Sentrums-gavekort og en Bodø Sentrums-app like om hjørnet! #tobecontinued