Storsatsning i sentrum!
Etter ni år på Radisson skal Ohma nå få en enorm oppgradering. Ohma øker nemlig restaurantens størrelse fra 240 til 600 kvadrat, mens utearealet blir opp mot 300 kvadrat.
Med hele 230 sitteplasser på innsiden og 140 på uteserveringa, i tillegg til 120 ståplasser som del av bardriften!
– Tiden er perfekt både for å revitalisere interiør og innhold, nå blir det både en bar og restaurant. Vi har sett på dette lenge, sa eier Erik Tostrup til Bodø Nu tidligere i juni.
For å være med å utvikle det store prosjektet, har de hentet inn Erlend Fransplass fra Stormen konserthus.
29-åringen har de siste årene jobbet som event- og salgsjef i Stormen konserthus. Tross sin unge alder, har han flere år med ledererfaring bak seg. Tidligere har han jobbet som driftssjef på Hundholmen, restaurantsjef på Bryggerikaia og nå som event- og salgsjef på Stormen konserthus.
Vi i Bodø Sentrum gleder oss stort!
Foto: Bodø Nu