Stormen Konserthus – Nye tilbud til barn og unge

Stormen Konserthus satser for fullt på opplevelser og tilbud for barn og unge med ungdomsklubb, Lørdag i Stormen for barnefamilier, konsertserier for unge og ikke minst egen barnefestival.

Målet er å gjøre Bodø til et bedre sted å bo og sørge for at vi tilbyr gode opplevelser for alle byens målgrupper, også de unge, sier Kommunikasjonssjef Tina Charlotte Andersen.

Lørdag i Stormen

Annenhver lørdag åpner konserthuset opp for barn og barnefamilier med café, lek, aktiviteter og ikke minst gode kulturtilbud, forestillinger og konserter. Konseptet er et samarbeid med Stormen bibliotek og det er aktiviteter på begge stedene og ofte med samme tema. Her kan du ta med barn i alle aldre og det vil alltid være gratis aktiviteter.

I vår kan du glede deg til forestillinger som Gloop, Hekla Stålstrenga, «Meg og kameraten min», Ny-sirkusforestilling og et spennende samarbeid med Jazzongan.

Det har vært en glede å ta imot så mange barn i høst da vi startet konseptet og vi har styrket teamet vårt med to barneprodusenter som jobber for å kunne gi knallgode kulturopplevelser fremover. Vi håper dette vil inspirere til at familier finner på noe sammen og at man benytter seg av det flotte sentrum i tillegg, sier Andersen.

Ny konsertserie

På Sinus kommer det nå en konsertserie som er myntet på det yngre publikum mellom 18-30 år. Her bookes det relativt nye band og artister som er på vei opp og er veldig «nå». Her kan du sikre deg opplevelser før mange andre og ikke minst få med deg noe nytt. Serien kommer til å bli priset og tilpasset unge, studenter og alle som liker å få med seg kul og ny musikk og det vil være åpent med alkoholservering før og etter konsert. I tillegg lanseres det straks danse/klubkvelder i samarbeid med Draug Media. Her vil det bli hett på dansegulvet med kjente DJ både lokale og nasjonale.

Sinus Café

Hver tirsdag er det ungdomsklubb på Sinus for ungdom mellom 12-16 år. Tilbudet ble til i 2021 etter korona-nedstengningen og har som mål å skape et møtested for ungdom. Musikk, kortspill, Just Dance og pizza er noe av det som tilbys, samt at det er en barne- og ungdomsmedarbeider til stede.

Ny barnefestival

Big Bang Festival ble avholdt for første gang i høst og kommer til å bli et fast innslag i hvert fall frem til 2024. Dette er de første festivalen arrangert for barn i Bodø og den har som mål å kunne tilby kvalitetsproduksjoner for barn og ikke minst skape nettverk for å stimulere til økt produksjon av kultur for barn.

Stormen Konserthus ser nå frem til å kunne åpne opp etter tunge år preget av korona og avlysninger. Nå planlegges det for fullt for å skape et fyldigere program for høsten 2022 og for 2023. – Vi ser frem til at artister begynner å planlegge turnéer igjen og til at vi kan tilby folk i Bodø et fullverdig program med fravær av usikkerhet rundt gjennomføring. Nå er vi snart i gang igjen, sier Andersen.

Mye spennende på agendaen til Stormen Konserthus som vi håper du tar glede av!