Spillorama Bodø spiller til inntekt for 15 lag og foreninger.

Midt på torget er Spillorama Bodø lokalisert. Spillehallen har litt av hvert å by på for spilleglade personer i alle aldre over 18 år.

Daglig spilles det 40 forskjellige bingospill hvor flere spill har jackpott opp til 30.000 kr. Spillerne kan krysse av manuelt eller la terminalene krysse av tallene og følge med på om det blir gevinst. På terminalene kan man også spille lynspill og Superbingo med egne jackpottgevinster. I spillehallen har vi også et bredt utvalg av databingospill/spilleautomater for de som liker litt raskere spill.

Fredag 19/2 har de Fest-Fredag med 50 spill fra morgen til midnatt og jackpott som SKAL spilles ut.

I Teknobingo/Spillorama spiller du trygt, sosialt og lovlig med alle spill på ett og samme sted. Kjeden utbetaler årlig mer enn 19 millioner kr til i alt 316 foreninger.

Tina Johansen er regionleder med ansvaret for avdelingene på Fauske og i Bodø.

Spillorama Bodø spiller til inntekt for 15 lag og foreninger. Siste utbetaling for 4.kvartal er nettopp gjort, og til sammen fikk foreningene utbetalt 1,2 millioner kroner fra driften i 2020. De er stolte av å bidra med nesten 80.000 kr pr forening som kommer barne- og ungdomsarbeid og andre samfunnsyttige formål til gode. For spillerne er det også greit å vite at det som spilles inn lokalt også kommer lokalsamfunnet til gode.

Spillere som registrerer seg i bingohallen først, kan også velge å delta i spillene våre fra sofakroken hjemme, et tilbud som blir mer og mer populært.

Følg dem gjerne på Facebook https://www.facebook.com/tbspillbodo