Spennende førjulshelg i sentrum for hele familien

Velkommen til superkoselig førjulshelg i Bodø Sentrum <3

Her er noe av det du kan oppleve! Gjett om vi gleder oss!

 

Lørdag: 

Ponniridning på Rådhusplassen 12.00-13.00

Ponnitrav i Bodø tar med seg 2 av sine ponnier til Rådhusplassen på lørdag. Du kan hilse på ponniene, snakke med Ponnitrav i Bodø og om du ønsker, kan du ri på en av ponniene.

De holder på i 1 time, så her gjelder det å være på plass til rett tid, kl 12.00-13.00.De har maks vekt-grense på 50 kg med hensyn til dyrevelferd. Du kan betale med vipps.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bondens Marked Nordland i Glasshuset 11.00-16.00

Lørdag kan du handle julens mat og spiselige gaver på Bondens marked. Du finner dem i Glasshuset kl 11.00-16.00.

Solheim Gård har med syltetøy, saft, vakre saueskinn og kanskje har de også pinnekjøtt igjen. Aimee’s Farm kommer med kjøttvarer av mange slag. Saltfjell Reinprodukter stiller med flotte produkter av reinsdyr. Yngve Olsen kommer med fisk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Søndag: 

Julekjepphest-stevne i Bodø Sentrum 15.30-17.30

Ponnitrav i Bodø går sammen med Bodø sentrum og arrangerer Kjepphest-stevne midt i byen søndag kl 15.30-17.30! Det blir supergøy!! Blir det strålende vær så rigger vi opp en sprangbane på torget, om været ikke tillater det så søker vi ly inne i glasshuset.

Vi garanterer god stemning, spenning, glede, engasjement og show!

For at vi skal ha ca antall startende så ber vi alle de som vet de skal være med om å sende mail med påmelding til: Ponnitravibodo@hotmail.com. Skriv navn på deltaker og hvilke klasser de ønsker å starte i. Pris 160 kr og da kan du starte i alle de forskjellige klassene. Betales ved oppmøte via Vipps.

Klasser:
Bom på bakke
40 cm
60 cm

For de mest ivrige så kan vi sette opp 80 cm om det er flere som ønsker å prøve det.
Det blir premieutdeling og kanskje kommer nissen? Ingen aldersgrense, så vi oppfordrer alle til å delta, uansett alder!

 

 

 

 

 

 

 

 

Søndagsåpent og julenissen kommer 14.00-18.00

Under søndagsåpent kan du møte selveste julenissen inne på KOCH-senteret. Nissen deler ut juleposer og sprer juleglede rundt omkring på senteret og i Glasshuset. Velkommen innom for koselig førjulstemning!