Dette skjer i Bodø Sentrum- siste helgen før jul !

Vi går inn i den siste helgen før jul og mens vi venter på den aller fineste tiden – skjer det ekstra mye hyggelig i Bodø Sentrum. Vi håper dere har skuldrene nede og tar dere tid til litt førjulshygge, vi har nemlig hørt fra sikre kilder at julen kommer uansett «ståa» der hjemme.
Se oversikten over helgens førjulsaktiviteter her, du finner garantert noe som gleder store, små og mellomstore :

Lørdag 16. desember

Gratis kjøretur med hest og slede: Øvre del av Storgata inviterer til gratis kjøretur med hest og slede på lørdag. Møt opp på Husfliden v/Bohus og bli med på førjulstur på ekte vis 🙂 . Kl 11-15

Eventyrstund på Stormen Bibliotek : Hver lørdag før jul er det eventyrstund i Eventyrhula på biblioteket. Eventyrstunden begynner kl 13 og passer aller best for barn mellom 3-7.

Mini-julemarked & Bondens Marked i Glasshuset: Besøk vårt lille, koselige mini-julemarked i Glasshuset hver dag frem til 21. des. Her finner du en fin miks av tilbydere og juleutsalg – og på lørdag får vi også besøk av populære Bondens Marked. I tillegg står servicenissene våre klare for å hjelpe deg med å pakke inn julegavene dine. Du finner dem i serviceboden utenfor Norli. Les mer om hvem og hva du finner på julemarkedet her.

Gratis Julekaffe og nåkka attåt: Fra Serviceboden i Glasshuset får du gratis kaffe og nåkka attåt hver lørdag før jul.

Christmas Afternoon Tea: Clarion Collection Hotel Grand, Bodø inviterer til juleversjonen av deres veldig, veldig populære konsept Afternoon Tea. Her kan du ta deg en velfortjent pause fra julestria med gode venner, utsøkt te, nydelig mat og kanskje litt bobler til? For bordreservasjon ring  755 46 120 – og det lønner seg å være rask.

Juledisco på Stormen Bibliotek: Velkommen til JULEDISCO med Unge Stormen. I Litteratursalen på Stormen bibliotek.Ta på deg nisselua, dansebuksa og godt humør fordi Unge Stormen inviterer deg til julens heftigste disco! Kl 19-23.

Bodø Big Band på Sinus : Vi siterer arrangementet deres: «Bodø Big Band avslutter jubileumssesongen med vårt feteste førjulssound. Om du har vaska golvet eller ei, anbefaler vi at du kjøper billetter og tar på deg jazztøflene.» Høres ut som du bør få med deg dette 😉 Kl 21- 22.30

Søndag 17. desember

Søndagsåpne butikker/serveringsteder: Koch, Glasshuset og butikkene rundt holder søndagsåpent mellom 14-19 og gir deg de beste julegavetipsene. Se etter julehjertene i butikkene – og vi er helt sikre på at det faller i smak. Mini-julemarkedet holder også åpent så du får god innpakningshjelp hos servicenissene om du ønsker.

Julekonsert med Det Vilde Kor: For at du skal komme i ekstra god julestemning holdes det TO JULEKONSERTER denne dagen. Først ut er Det Vilde Kor som skal spre nyderlige toner med oss i Glasshuset kl 16.30.

Julekonsert med Con Brio: Deretter Synger også Con Brio julen inn for oss. Kl 18 på Koch.

Christmas Afternoon Tea: Også på søndag inviterer Clarion Collection Hotel Grand, Bodø til juleversjonen av deres veldig, veldig populære konsept Afternoon Tea. Her kan du ta deg en velfortjent pause fra julestria med gode venner, utsøkt te, nydelig mat og kanskje litt bobler til? For bordreservasjon ring  755 46 120 – og det lønner seg å være rask.

Julekino : Bodø Sentrum holder Julekino i samarbeid med Fram Kino Julekino mens det er søndagsåpent. Billettene koster kun 50,- og alle barna får en gratis, liten popcorn før forestillingen. I tillegg har vi hørt at julenissen også skal på kino – og at han har med seg en liten overraskelse til etter forestillingen. Sist søndag rakk han ikke alle de små kinogjestene så han gleder seg nok ekstra til dette. Billetter kjøper du her. (Et lite tips til kalendergave denne dagen? )

MGP Juleturné: For mange har MGPjr julekonsert blitt en fast tradisjon for hele familien. En konsert med de kjente julesangene, kombinert med finalistene sine egne sanger fra MGPjr, toppet med de forskjellige fellessangene vi kjenner fra TV-finalene.
Fra Tromsø, Harstad & Svolvær i nord, til Stavanger & Kristiansand i sør, besøker MGPjr juleturnè tilsammen 20 byer. Også i år kommer de til dere og med seg i sleden har de selvfølgelig bandet, snømannen og kanskje kommer nissen? Billetter finner du her

Velkommen til Bodø Sentrum og ekte julestemning!