Dette skjer i Bodø Sentrum – i januar!

Vi vil være med på å gjøre januar litt mer festlig! Følger du med på den fine kalenderen vår får du med deg spennende arrangementer og gode grunner til å besøke Bodø Sentrum. Kalenderen oppdateres jevnlig – og du kan også tipse oss på post@bodosentrum.no om det er noe du synes vi bør få med oss.

I januar kan du bla få med deg dette:

Fredag 12. Januar holdes årets første Afterwork på Ohma. Alltid god mat og topp stemning!

Få med deg Halv ti på Torsdag, hver torsdag på Dama Di. Presis kl 21.30 står det en ny artist på scenen og i januar kan du høre på både Eli Berg og Kristin Halvorsen.

Torsdag 18. Januar holdes tidenes første strikkekafé på Koch Kjøpesenter. Frk. Brekke utvidet butikken sin i høst og kunne endelig tilby sine kreative kunder garn i tillegg til tekstiler og sytilbehør. Nå inviterer hun til strikkekafe i samarbeid med Rust Café i 4. etasjen på Koch

Lørdag 20. januar kommer Radioresepsjonen til Stormen Konserthus med forestillingen «Radioresepsjonens postkasse» Uværet satt stopper for den opprinnelige forestillingen i desember. Det er fortsatt noen få billetter igjen – og kanskje kan forestillingen kombineres med et restaurantbesøk på en av sentrums mange og populære spisesteder? Billetter får du her.

Fredag 26. januar gjentar Thon Hotel Nordlys suksessen med Fredagstaco + Quiz. Sjekk linken for påmelding og mer info.

Fredag 26. og Lørdag 27. står Dag Sørås på scenen i Stormen Konserthus/Sinus med showet sitt Emokrati

Kino i helgen? Fredag 26. er det  norgespremiere på to filmer på Fram Kino : «All the money in the world» og «Per Fugelli- siste akt». Se hele kinoprogrammet her.

Onsdag 31. januar åpner Bodø Jazz Open sin åttende festival. Festivalen varer fra onsdag til lørdag og har et program som vi håper lokker deg til Sentrum opptil flere ganger. Festivalens Jazzkafe og barneforestillingene «Jåzzongan» har også fri aldersgrense. Programmet ser du her.

#detskjeralltidnoeisentrum