Dette skjer i Bodø Sentrum i februar

Vi legger bak oss kalde, lange januar og er klare for en ny mnd med mange, mange arrangementer i Bodø Sentrum. Her er noe av det som står på kalenderen vår :

8. Februar er det Lytring i Stormen Bibliotek. Med høyaktuelt tema for alle idrettsforeldre «Dugnad : frivillighet eller tvang?»

9. Februar er det premiere på Fifty Shades «Freed» på Fram Kino. Premierefesten er utsolgt, men det ligger billetter tilgjengelig for langt ut i februar. Se programmet til Fram Kino her

9. og 10. februar er det morsdagsverksted på Koch. Her kan barna lage fine kort til morsdagen søndag 11. februar

11. Februar er det morsdag og vi gir deg mange gode tips til hva man kan overraske mor med her.

12.-17. Februar er det bruktuke i Bodø Sentrum da bruktbutikkene Fretex og Røde Kors feirer hvert sitt jubileum. Denne uken blir det ekstra fokus på gjenbruk, redesign og gode kupp . Bruktuka byr på flere arrangementer som du kan lese om her.

12. Februar er det s t r i k k e k i n o i byen. Frk. Brekke og Fram Kino går sammen og inviterer til  kinoforestilling for de strikkeglade. Kinoen ordner behagelig belysning og her trenger du ikke tenke på klirrende strikkepinner. Sjekk arrangementet her.

14. Februar er det Valentines Day og en fin anledning til å glede en du er ekstra glad i. Koch holder bryllupsaften denne dagen og inviterer til en ettermiddag med inspirasjon, brudekjoleshow og flotte premier til kommende brudepar.

16. Februar er det Afterwork på Ohma. Nydelig asiatisk buffet, god drikke og alltid topp stemning.

17.februar avsluttes Bruktuka med stort Lagerutsalg i Glasshuset, der butikkene selger ut sesongvarene sine og byr på gode kupp.

17. Februar er det Winemakers Dinner på Thon Hotel Nordlys. De får besøk av Thibault De Lartigue som presenterer hele tre vinprodusenter denne kvelden. Høres det fristende ut med en 4 retters komponert med det beste av fransk vin kan du lese mer om Winemakers Dinner her.

23. Februar inviterer Thon Hotel Nordlys til ny runde med Tacofredag og Quiz. Liker du Taco, morsomme quiz´er og god stemning? Sjekk arrangementet her– og det er lurt å være tidlig ute med bookingen 😉

24. Februar rulles endelig Foodtrucken ut på Thon Hotel Nordlys. Denne gangen står det vegansk- og vegetariske retter på menyen. Bli med på Funky, grønn aften!

Vi sees i Byen!

#detskjeralltidnoeisentrum