Det skjer alltid noe i Bodø Sentrum !

I helgen 15. – 16. september kan du få med deg både After Work og Lagerutsalg i Bodø Sentrum.

Fredag 15. September arrangerer Ohma en ny runde med After Work. After Work fylles alltid raskt opp – og passer både som et sosialt treff med jobben, eller som en ekstra hyggelig start på helgen med gode venner.
Dj Aleksander Lystad er klar fra kl 17.00 og de serverer sin populære asiatiske buffet med et bredt utvalg av sushi, varmretter og spennende tilbehør.
Spis så mye du vil for Kr 345,- ! Les mer om arrangementet her

Lørdag 16. September gjøres Glasshuset om til et stort lagerutsalg der du kan gjøre store kupp! Fra 11-16 kan du besøke mange av Sentrums butikker på stand i Glasshuset. Der selger de ut lager- og sesongvarer til svært gunstige priser. Og for at det skal være ekstra hyggelig å være i Byen på lørdag, spanderer vi lørdagskaffen på alle gjestene våre. Barna får selvsagt også en hyggelig overraskelse når de kommer til Glasshuset.
Les mer om arrangementet her

I tillegg til Lagerutsalget er det mange av de andre butikkene i Sentrum som har gode tilbud og priser. Blant annet er det Barnas Dager hos Skoringen , der du får 2 for 1 på en  mengde barnesko.

Lørdag 16. er det også klart for Afternoon Tea på  Clarion Grand Hotel . Grand lanserte dette nye konseptet sitt for to uker siden – til stor suksess! Arrangementet er fullt nå på lørdag, men vi anbefaler deg å følge med på Clarion Grand, slik at du kan sikre deg plass neste gang dette arrangeres. Her er hyggefaktoren veldig høy!

Velkommen til Bodø Sentrum!