Samler inn julegaver til ukrainske flyktninger

I dag har vi vært på besøk hos Thon Hotel Nordlys og snakket med hotelldirektør Jan-Ove Edvardsen og assisterende resepsjonssjef Cindy Ochoro.

De samler inn julegaver til ukrainske flyktninger under juletreet deres i resepsjonen. Alle som ønsker å glede våre ukrainske venner i en tøff tid kan stikke innom hotellelet med en innpakket gave, merk den gjerne «gutt 10 år» eller «dame str. L», slik at vi enkelt vet hvem gavene passer for.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi benytter sjansen til å spørre litt om hotellet som ble åpnet i 2000, den gang som Rainbow Hotel Nordlys. Også da var hotellet eid av Olav Thon Gruppen, som i 2005 valgte å endre navnet til Thon Hotel Nordlys.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nordlyshotellet lever opp til navet sitt med Nordlys motiv på alle rom og på alle møterom. Alle korridorene i hotellets 6 etasjer er nylig renovert, og rommene for ca 5 år siden.

Hotellet med sine 146 rom og 60 ansatte er i all hovedsak et konferansehotell for små og mellomstore møter. De har kapasitet på 100 deltakere i svært fine møterom med enorme led skjermer og ledningsløst AV-utstyr.

Food & beveragesjefen, Alexander Fredriksen, er coach for landslaget – det sier litt om standarden deres på kjøkkenet. Du kan booke restauranten deres for private selskap om du ønsker, eller bare stikke innom for å kjøpe deg deilig frokost. Kanskje noe å ta familien med på i førjulstiden?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visste du forresten at det bare tar 13 min å gå fra flyplassen til Thon? Med deres effektive innsjekkingssystem på mobil, hvor du faktisk både kan sjekke inn og ut, samt åpne døra til rommet ditt – helt uten å snakke med noen i resepsjonen antar vi at du kan være inne på rommet ditt bare 15 min etter at du har gått ut av flyplassen. Det tipper vi mange setter stor pris på i en hektisk hverdag.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viktigst av alt – husk at du kan levere julegaver til våre venner fra Ukraina i resepsjonen på Thon Hotel Nordlys <3