Salmon Center – møt laksen, midt i Bodø Sentrum!

Visste du at det bare er 2,5% laks i en merd og at resten er vann, og at brønnbåter er spesialfartøy som brukes til transport av levende fisk over lengre avstander? På Salmon Center blir du med på en reise gjennom Norsk Havbruksnæring!

Midt i Bodø sentrum finner du Salmon Center. Visningssenteret har siden 2017 vært en formidlingsarena og møtepunkt for kunnskapsformidling av Norsk havbruksnæring.

På Salmon Center kan du få en guidet tur fra rogn til bord og nyte en frisk is eller en varm kopp kaffe mens du får svar på de spørsmålene du måtte ha om laksens biologi, produksjonssyklus eller historie. Visningssenteret holder åpent hver dag fra 12:00-15.00, inkludert lørdag og søndag!

Rett under den svømmende stimen av laks legges det vekt på kunnskapsdeling og aktiviteter tilrettelagt for alle besøkende. Visningssenteret skreddersyr program for både barnehager, skoleklasser, besøkende fra havnen, studenter eller vennegjengen!  Her kan du få høre spennende foredrag, lære mer om moderne havbruksteknologi og produksjon, og være med på morsomme aktiviteter.

Velkommen til Salmon Center!

Hope to SEA you soon.

Salmon Center Bodø, Sjøgata 21, 8006 Bodø