Royal Sko #brukbyendin

Bedriftens navn: ROYAL SKO
Åpnet i: 1991
Antall ansatte: 4
Enkel beskrivelse av hvor man finner dere:  I bakken mellom Babel og  Melkebaren


Hva er det flere burde vite om Royal Sko?

Royal sko er Bodøs eneste frittstående skobutikk som nå har utvidet sitt sortiment og tilbyr et spennende utvalg av klær, skjerf og vesker i tillegg til kjente, spreke skomerker! Vi legger stor vekt på service, produkt-kunnskap og ønsker å gi kunden en unik handleopplevelse.

Hva er det beste med å ha butikk i Bodø sentrum?

Bodø sentrum har har mange gode  frittstående butikker, spennende cafeer og et mangfold av  restauranter.

Hva betyr Bodø Sentrum for dere?

Bodø sentrum har også en god tilstrømning av turister, kunder som deltar på  kurs- og konferanse ,tilreisende med buss, båt og tog som setter preg på bybildet. Denne dynamikken skaper et mangfold av mennesker og gir oss et snev av storbyfølelse. Verden kommer til Bodø  Sentrum hver dag hele året med Hurtigruten!

Hva er unikt med Royal Sko?

Royal sko ønsker å gi kundene et spennende utvalg av produkter i butikken, i en atmosfære som gir det lille ekstra som gjør at kunden ønsker å komme tilbake.  Dette samt dyktige medarbeidere bidrar til en god handleopplevelse.

Hva er fordelen med å handle i Bodø Sentrum?

Utvalget av sko og klær er best i Sentrum! Pusterommene er best i sentrum, særlig med tanke på luft, beplantning, utsikt og etterhvert  mer spennende arkitektur som alt gir en bedre handleopplevelse.

Hvorfor må folk være flinke til å bruke Sentrum?

Dersom man skal ha et levende sentrum med butikker og cafeer er det helt avgjørende at Bodø´s innbyggere bruker sentrum aktivt og velger butikkene her. Viktig at man tenker seg om før man legger igjen penger på netthandel og på reiser. Kan man få disse produktene i sin nærbutikk..?  Kjøp varen der og bidra til et mer levende sentrum og en mer spennende handelsby da det gir grunnlag til flere butikker!

Hvilke aktiviteter liker dere best å gjøre i sentrum?

Vi ønsker å bruke sentrum mest mulig både til handel, mat- og kulturopplevelser da disse aktivitetene til sammen bidrar til å skape et levende sentrum og gir et større bredde i utvalg.

Hvilke endringer i Bodø Sentrum, er mest spennende?

Det blir spennende å se hvordan tilstrømningen til sentrum vil se ut når alle bolig- og hotellprosjekter står ferdig og ikke minst når det nye rådhuset blir tatt i bruk.

Hvordan ville Bodø vært, uten Bodø Sentrum?

Bodø er i stor grad Bodø Sentrum, særlig fordi så mange kommunikasjons-knutepunkt holder til her og med flyplass så nært.