ROYAL BOWLING – Lek, moro og trivsel for alle. Et møtested for store og små!

Royal Bowling åpnet for snart 30 år siden og er et populært treffsted for byens befolkning og tilreisende. Stedet er kjent for sin koselige atmosfære med fokus på trygghet, trivsel og godt miljø. Her er alle velkommen, både store og små.

Royal Bowling har 12 bowlingbaner av høy kvalitet samt en salong med 5 biljardbord, 1 snookerbord og 2 shuffleboard. Her kan man også nyte en forfriskning i en eksklusiv barlounge og favorittmaten fra take-away kan taes med.

Hos Royal Bowling tilbys aktiviteter som er sosialt, engasjerende og alltid en vinner når man vil tilbringe en hyggelig og morsom stund med andre, uten at det kreves noen forkunnskaper.

Familiefryd er garantert med store sjanser for at minstemann slår resten av familien med automatiske gjerder.
Vennelag, studenter, kjærestepar finner sitt fristed her til en rolig kveld midt i uken eller god stemning med funbowling i helgene. Hver fredag og lørdag kveld settes discolysene på som danser mellom kjeglene og fengende rytmer får dansefoten til å rykke mellom kastene.

Her møtes pensjonister på formiddagen med koselig kaffeprat mellom rundene og er et hyggelig og viktig samlingspunkt i hverdagen.

Her legges også til rette for god stemning med jobben og aktiviteter som gir høy trivselsfaktor for teambuilding, events eller kick-off arrangement. Om det er høy konkurranseinstinkt eller mest selvironi spiller ingen rolle, det viktigste er å ha det gøy og styrke et godt samhold! Her kan man bruke en helaften med aktiviteter, take away mat og forfriskning i barloungen eller som en pauseaktivitet midt på formiddagen under lange møter.

Trivselsserien er for de som ønsker å satse på aktivt spill og arrangeres hver høst og vår hvor bedrifter, kompis- eller venninnegjengen, familier, naboer inviteres til å utfordre hverandre og bli kjent på helt nye måter.

Bursdager for barn kan bestilles med bowling, lek og glede. Det er rimelig og enkelt og bursdagsselskapet har muligheten til å samles ved langbord for bespisning før eller etter bowlingspill. En runde med underholdningsautomatene er også populært under feiringen.

Royal Bowling har en flott, stabil og trygg stab som gjør sitt ytterste for å ta godt vare på alle sine kunder.