Riccardo AS #brukbyendin

Bedriftens navn: Riccardo AS
Åpnet i: 1988
Antall ansatte: 5
Enkel beskrivelse av hvor man finner dere: Midt på Torget, på hjørnet av Tanberggården.


Hva er det flere burde vite om Riccardo?

Riccardo AS er en lokal egeneid merkevarebutikk, med merker som Hugo Boss, Gant, Tiger of Sweden, Morris Stockholm og Jacob Cohen. Vi tilbyr alt fra hverdagstøy til festtøy.

 

Hva er det beste med å ha butikk i Bodø sentrum?

Det beste med å ha butikk i Bodø sentrum er at vi ligger midt i smørøyet. Vi treffer Bodøværingen, men også tilreisende som bor på hotell ifbm kurs og konferanse.

Hva er unikt med Riccardo AS?

Vi er som sagt egeneid. Hvert eneste produkt som kommer inn døra, har vi selv valgt ut. Vi liker å tro at vi har høy grad av kundeservice og kunnskap om våre produkter.

Hva er fordelen med å handle i Bodø Sentrum?

Flere spennende og egeneide butikker og spisesteder ligger i Bodø Sentrum. Du finner ekte folk som legger sjela si i det de gjør, hver eneste dag. Det e deilig å kjenne både burøylukta, Bodø-vinden.

Hvorfor må folk være flinke til å bruke Sentrum?

Det e viktig at folk bruka sentrum sånn at vi bevarer det gode tilbudet som finnes her nede. Det e mye koseligere når det e folk og liv i gatan. Vi ser en økende tendens, men vi ønsker selvfølgelig at enda flere får øynenen opp for den fantastiske innsatsen som legges ned hver eneste dag.

Hvilke skjulte skatter i Sentrum, burde flere vite om?

Bohus er jo i utganspunktet ikke en skjult skatt, men de har jo vært «skjult og inngjerda» av veiarbeid og byggeaktivitet, så det er flott hvis folk begynn å bruk sentrums eneste møbelbutikk.

Hvilke aktiviteter liker dere å gjøre i Bodø Sentrum?

Vi har begge små barn. Det e kjempeskøy å ta barna med å leke på torget. Etterfulgt av biblioteks-besøk og kaffe på stormen.

Hvilke endringer i Bodø Sentrum, er mest spennende?

Nå spretter det opp både boligblokker og hoteller, på hvert gatehjørne. Vi gleder oss til å imot, alle og som en.

Hvordan ville Bodø vært, uten Bodø Sentrum?

Sentrum e hjertet og sjela av Bodø by. Det ville vært utrolig synd hvis hvis tar bort hjertet fra denne fantastiske byen.