Restaurant Bjørk #brukbyendin

Bedriftens navn: Bjørk
Åpnet i: 2009
Antall ansatte: 26
Enkel beskrivelse av hvor man finner dere: I Glasshuset rett over Fram Kino.


Hva er det flere burde vite om Bjørk?

Vi ønsker alltid å være på vårt beste, slik at gjesten får en best mulig opplevelse. Vi har stort fokus på mat og service, vi bruker lokale råvarer og passer hele tiden på at kompetansenivået vårt holder følge med trendene i matveien.

Vi bruker mye lokale råvarer og produkter – f.eks. fisk fra Værøy, oster fra Kjerringøy, dessert fra Craig Alibone og øl fra Bådin. Det er ikke bare mat og drikke vi selger, men opplevelsen og historien bak produktet.
Vi har et topp selskapsrom og en egen bar-avdeling som er ypperlig for større selskaper som konfirmasjoner, dåp, jobbfest eller forretningsmiddag med projektor og lerret.

Hver fredag har vi også vår populære lunsjbuffet fra 11:00 til 14:00, og i desember har vi julelunsjbuffet fra 11:00 til 14:00 alle hverdager.

Hva er det beste med å ha restaurant i Bodø sentrum?

Mulighetene og aktiviteten. Det er alltid mye liv i sentrum, om det er næringslivet på dagtid, konserter på Stormen eller turister i sesong så er det alltid folk å finne her.
Muligheten til det lokale samarbeidet og den vennlige rivaliseringen gjør at vi alle streber etter å gi gjesten den best mulige opplevelsen uansett hvor de tar turen.

Hva betyr Bodø Sentrum for dere?

Ulike muligheter for å samles på en sosial plattform. At man kan velge mellom et bredt spekter av ulike restauranter og shoppingmuligheter gjør at det alltid er et tilbud for noen.

Hva er unikt med Bjørk?

Vi lever av kvalitet og service. Vi jobber hele tiden med å utvikle vår faglige kompetanse slik at vi hele tiden tilbyr det beste for gjestene våre.

Vi har en vedfyrt steinovn hvor vi baker våre pizzaer slik at de er så autentisk lik de italienske som mulig, og vi har en utmerket signaturrett. Vi har også et tett samarbeid med ulike skoler slik at vi hele tiden har mulighet for å få lærlinger fra andre steder i landet og i verden. Lærlingene er også med i ulike konkurranser både lokalt og nasjonalt slik at de får prøvd seg på større utfordringer.

Hva er fordelen med å handle i Bodø Sentrum?

Flere muligheter for å bruke lokale aktører. Det er et godt og bredt tilbud i sentrum, og det handler mer om selve opplevelsen enn handelen.

Hvorfor må folk være flinke til å bruke Sentrum?

For at Bodø sentrum skal være bærekraftig er det viktig at folk unytter seg av tilbudene her. Bodø er en by i vekst og vi må alle hjelpe til slik at det alltid er i utvikling.

Hvilke skjulte skatter i Sentrum, burde flere vite om?

For de som er glad i hjemmebakst er Brødrene Berbusmel virkelig en plass man burde ta turen innom, og for de som er glad i sport og spill så er Sportsbaren en utrolig bra plass.

Hvilke aktiviteter liker dere best å gjøre i sentrum?

Vi har et stort hus med mange ansatte på og i sentrum finner man noe for alle. Vi har fantastiske restauranter, unike shoppingmuligheter og mange kulturtilbud.

Hvilke endringer i Bodø Sentrum, er mest spennende?

Oppussingen av Bjørk blir veldig spennende! Bodø Actionhall, Ramsalt, The Storm, alt i alt er vi på vei mot en større og mer moderne by som blir helt utrolig!

Hvordan ville Bodø vært, uten Bodø Sentrum?

Nitrist og kjedelig.