Pust Drømmefestival under årets K U L T U R N A T T

Under årets kulturnatt i Bodø inviterer Pust, i samarbeid med Draug Media og Space for plants, til en dag fylt av sauna, bading, musikk, kunst og kultur i Sjøgata 1.

Pust Bodø er en flytende badstu som ligger midt i Bodø havn, med en magisk utsikt. Du kan booke dropin på https://www.pust.io De har for tiden plass til 16 personer. Ved privat arrangement har man hele badstuen for seg selv. Vi er superglade for å få dem til Bodø, og ekstra glade for at de lager en hel festival i Sjøgata 1 – hele dagen, under Kulturnatt 15.okt. Du må helt klart ta turen innom dem i løpet av dagen, og anbefaler at du også avslutter kvelden din her.

Up North sender flere av sine dyktige graffitikunstnere for å male noen vegger innvendig i Sjøgata 1 i forkant av arrangementet. Upn er en liten organisasjon med base i Bodø. Organisasjonens hovedfokus er moderne/urban samtidskunst og målet er å presentere kunst av høy kvalitet for publikum – i miljøer du normalt ikke ville forvente å finne denne typen kunstnerisk uttrykk. Upn organiserer og gjennomfører utstillinger, bestilte kunstverk, workshops, kunstregi og andre prosjekter.

Draug Media er et kunstnerkollektiv med base i Bodø. Deres visjon er å gi en platform for elektronisk kunst til deres lokale utøvere og spre det videre ut i verden. Konseptet ble født ut fra en erkjennelse at som mennesker, uansett hvordan vi utvikler oss, trenger vi eventyr – for riktig å kunne skildre eksistensens underverk. De avslutter kvelden på Pust Drømmefestival.

Dette arrangementet krever påmelding – det gjør du her.

Har du spørsmål?
hello@pust.io
Telefon: 45870909

Vi følger dem på instagram @pustlifestyle, og syns storyen deres i dag summerte programmet for fredagen så bra opp at vi velger å reposte den også her. Sjekk ut!