Program K U L T U R N A T T 2021

Velkommen til K U L T U R N A T T 2021!

På Bodø Sentrum app finner du en mer kategorisert og oversiktlig versjon. Last ned app’en her:

ios 
android

Men ettersom du har goooood tid til å lese deg opp nå, så finner du her en detaljert oversikt over det innholdsrike programmet vårt for Kulturnatt 2021. Vi håper å se deg i byen vår <3

Fredag 15.oktober kan du nemlig fylle både ettermiddagen, kvelden og natten med magiske kulturopplevelser. Kulturnatt passer for hele familien, dere kan spise middag på en av Sentrums restauranter – til bare hundrelappen per middag. Videre kan dere vandre gatelangs mellom torget, bakgårder, Glasshuset, moloen og alle andre arenaer for å oppleve musikk, dans og kunst på sitt beste. Butikkene i Sentrum har nattåpent til kl 23:00 og inviterer til stemningsfull handel til langt ut på kvelden.

Mer utfyllende informasjon om noen av disse arrangementene finner du som egne innlegg på hjemmesiden vår.

Her er kveldens program: 

1700-1745. Rådhusparken – offisiell åpning av Kulturnatt
Kulturnatt er en kveld som passer for hele familien. Vi ønsker å vise bredden av kultur, gjerne i utradisjonelle byrom. Offisiell åpning av denne stemningsfulle aftenen er kl 1700-1745 i Rådhusparken. Med oss på scenen har vi:
– Elise Dahl-Hansen, idrettsutøver, artist og instruktør i polesport! En idrett og treningsform som baserer seg på akrobatikk, styrke og fleksibilitet. Hun er 6 ganger norgesmester og har to femteplasser i verdensmesterskap.
– Veronica Kåring, Daglig leder i Bodø Sentrum og arrangør av Kulturnatt.
– Synnøve Pettersen, leder for samfunnsutvalget i Bodø Kommune.
– Rytmisk Gymnastikk-jentene Ava Anne Jørstad (ball), Marta Kåring Jentoft (frittstående) og Mimi Kristine Jørstad (ball) fra B&OI Turn.
– Hip Hop Crew fra Pias Ballettstudio.
– Henrik Sand Dagfinrud, Programsjef i Bodø 2024.
– Thea Meyer, artist fra Bodø som er kjent for sin sterke stemme og atmosfæriske lydbilde. Hun slapp debutsingel tidligere i år og jobber for tiden med innspilling av sitt første Album. Under Kulturnatt vil Meyer med gitarist Gard Figenschou fremføre låter fra egen katalog.

Atelier Noua
– 1600-1900. Pop-in fotobok workshop for barn (passer ca 6-11 år). NOUA Hovedrom, bakkenivå.
– 1600-2300. Åpen utstilling NOUAs visningsrom. Power & Paper med kunstnerne Clare Strand, Michal BarOr og Samuel Henne. NOUA Visningsrom, 2. etasje.
– 1600-2300. Filmvisning med den franske kunstneren Nathalie Joffre. Fire kortfilmer i loop. NOUA Prosjektrom, 2. etasje.
– 1900-2300. Åpen bar med DJ. NOUA Hovedrom, bakkenivå.

Beddingen Kulturhus
Baredans inntar Beddingen Kulturhus med et arrangement med sine profesjonelle dansere. Billetter (150,- voksen, 100,- student/honnør, 50,- barn/ungdom opp til 19 år, 0,- ledsager).
– 1900-2100. «Skjønnhet» av Janne-Camilla Lyster. Danseforestilling i Beddingen med pianist Ellen Ugelvik og danser Cecilie L.Steen
– 2100-2200. «Forfatterbevegelsen – forfattere danser egne verk» med koreograf Marie Bergby Handeland og forfatterne Gro Dahle og Mathias Nyhagen Asplund (fra Bodø). Les mer om Forfatterbevegelsen her: www.baredans.no/forfatterbevegelsen
– 1700-2100. I Foajeen på Beddingen Kulturhus fra kl. 1700-2100 finner du Bodø Filmfestival som ønsker deg velkommen på filmkafé. Der får du: Gratis kaffe og kake og info om årets Bodø Filmfestival. Velkommen innom for en titt på hva årets festival kan tilby eller bare en filmprat.

Bunkeren i Breivika
Den tyske bunkeren i Breivika, med tysk benevnelse «Regelbau 105b MG-Kasematte», ble bygd i 1942 og var en del av havneforsvaret under krigen.
I øvre del av sentrum ble det bygd en kjede av bunkere for forsvar av havna og bunkeren i Breivika hadde et maskingevær stikkende ut av en solid panserplate i veggen. Vegger og tak er 2 meter tykke og anlegget var bombe og gass sikkert. Det er flere rom inne i bunkeren og foruten om selve kamprommet var der blant annet oppholdsrom for soldatene og et observasjonsrom hvor man kunne følge med utsiden gjennom et periskop. Det ryktes at tyskerne gravde ned 150 fat med rom i området rundt bunkeren. Disse har aldri blitt funnet og er der kanskje enda…? Bodø Bunkermuseum holder bunkeren åpen fra klokka 18:00 og det er gratis inngang.

Bodø Domkirke 
1730-1750. Ensemble Ylajali
1815-1835. Orgelkonsert med George Chittenden
1900-1920. Kalle Urheim
1945-2005. Ensemble Ylajali
2030-2050. Orgelkonsert med George Chittenden
2115-2135. Kalle Urheim
2200-2220. Ensemble Ylajali
2245-2300. Orgelkonsert med George Chittenden

Bodø Kunstforening
På Kulturnatt har de flere ting å tilby. Ta deg en kunstpause i natta og dra innom Bodø Kunstforening. De har Bach-a-lavvo, med Sarah Halliwell Olsen, Natalia Ritskova, og Karstein Djupdal. Sarah og Natalia vil framføre komposisjoner av Bach, som blir utgangspunktet for improvisasjoner gjort av Karstein. Du kan gå rundt i lokalet og se på utstillingen mens det spilles, eller bare sette deg ned og lytte.
– 1800. Bach-a-lavvo
– 1900. Bach-a-lavvo
– 2000. Bach-a-lavvo
De har også utstilling med Kirsten Skaar Pedersen i galleriet. Kirsten feirer 50 år som kunstner og stiller ut både en retrospektiv del i tillegg til helt ferske arbeider. Opplev en kunster som behersker mange teknikker. Åpent hele dagen fra kl.1200 frem til kl.2200.

Comfort Hotel Bodø
De kjører i gang deres første Easy Unplugged konsert med England Brooks på Kulturnatt. Easy Unplugged Bodø X England Brooks & Håkon Andreas Møller starter kl 2130 i deres Barception og hun vil opptre ca 35 minutter. Du kan også nyte MIDDAG FOR EN HUNDRINGS hos dem. Enjoy!

C&M Atelier
Monica Fjellstad og Carina Brevik har et hyggelig lite kunstlokale i Rådhusgata der de maler og hygger seg. Her vil de henge opp noen av sine kunstverk. De er åpne 1800-2300.

Craig Alibone Pâtisserie & Champagneria
I 2020 åpnet Craig Alibone Pâtisserie & Champagneria, et sted designet for å blande skandinavisk og parisisk kultur, et sted for folk å komme sammen og spise prisbelønt sjokolade, bakverk og kaker sammen med den fineste champagne, vin og cocktailer. På Kulturnatt spiller DJ Spendrix fra klokken 2000. Du finner også den koselige Hot Chocolate – vogna deres utenfor i parken. Nyt!

Englefabrikken
Englefabrikken holder til i glasshuset og er et lavterskel arbeidstilbud som tilbyr dagsarbeid til kvinner som av ulike årsaker ikke er en del av det ordinære arbeidsmarked. På Kulturnatt rigger de til et stort bord i butikken med tegnesaker slik at barn kan komme å lage tegninger til dem som de skal dekke en hel vegg med i butikken. Du kan også se en danser fra Fryd Dansestudio i vinduet deres.

Noor By M er en motebutikk for damer fra 20 år + med spennende merker til kjekke priser! De holder til i Sjøgata 6.
Esperanza Frisører holder også til i Sjøgata 6 i Bodø. I deres flotte lokaler tilbyr de frisørtjenester av høy kvalitet hvor de benytter seg kun av økologiske og miljøvennlige produkter. På Kulturnatt har disse to slått seg sammen og holder moteshow i Esperanzas lokaler kl 2000.

Fram Kino
Fram kino er Norges eldste kino med kontinuerlig drift fra den ble etablert i Bodø 29. august 1908. Den ble grunnlagt av Ole J. B. Jørgensen. Kinoen er fremdeles familieeid og driftes i 2021 av Jørgensen-familien. På Kulturnatt har de KINO FOR EN HUNDRINGS!

– 1700. Verdens verste menneske – PREMIERE
– 1700. James Bond
– 1730. Petter Kanin hopper hjemmefra – PREMIERE
– 2045. The Last Duel – PREMIERE
– 2115. Aksel – PREMIERE
– 2115. Halloween Kills – PREMIERE

Glasshuset v/Cubus
– 1800-1815. B&OI Turn (Rytmisk Gymnastikk)
– 1845-1900. Fryd Dansestudio (Breakdance og Hiphop)
– 1900-1915. North Baton Twirling
– 1915-1930. Studio 42
– 1930-1945. Pias Ballettstudio (Hip Hop Crew)
– 2000-2015. BUL Bodø
– 2015-2030. Fryd Dansestudio (Moderne og Show)
– 2030-2045. Danselinja Bodø Videregående Skole

Glasshuset v/Lindex
– 1830-1845. Bodø Håndverkersangforening
– 1945-2000. Halsakoret og Bodø trekkspillklubb

Glasshuset
Bædi & Børdi – barnas egne reiseguider! Bli med Bædi & Børdi på en morsom og lærerik guiding i Bodø sentrum. Du finner guidestopp på Kvartal99, Rådhuset, Rådhusparken, byens street art fra UpNorth, Stormen konserthus, Stormen bibliotek, Svenskbyen, Pelle Molins-plass, Hundholmen Plass, Bodø Domkirke og bussene. Lær noe nytt om byen din og ta Bodø-quizen. Alt finner du i den gratis Bædi & Børdi-appen.

Dansere fra Fryd Dansestudio kan du også se i vinduene til Englefabrikken, Norli, Lindex, Boys of Europe Bodø og Change Lingerie.

Hundholmen Brygghus
Hundholmen Brygghus er over to etasjer og har plass til ca. 450 gjester. I første etasje er det en stor bar, med ett rikt utvalg av drikke, samt restaurant og kjøkken. I andre etasje er det egen bar, shuffle board, både høye- og lave bord, selskapsrom for opp til 30 personer, og ikke minst – deres brygghus.
– 1800. På Kulturnatt kommer Sangkoret Mix og byfolkan kl 1800 for å synge. Utover kvelden har de DJ som sørger for den gode bar- og utelivsstemningen. Du kan selvsagt også spise MIDDAG FOR EN HUNDRINGS også her. Nyt!

Koch Kjøpesenter
Koch Kjøpesenter ligger midt i hjertet av Bodø Sentrum. På Kulturnatt skal FM 8000 ha livesending hos dem med gjester i studio. Butikkene som frister med gode tilbud er åpne til kl 2300 denne kvelden, og ønsker deg hjertelig velkommen på shopping.

Kvartal 99
På kvartal 99 som er den nye fine lekeplassen ved Fylkesbygget skal upn/UpNorth ha et arrangement hvor publikum kan oppleve live graffitimaling av profesjonelle graffitimalere. Fra kl.1830 og utover. Upn (aka UpNorth Festival) er en liten organisasjon med base i Bodø. Organisasjonens hovedfokus er moderne/urban samtidskunst og målet er å presentere kunst av høy kvalitet for publikum – i miljøer du normalt ikke ville forvente å finne denne typen kunstnerisk uttrykk. Upn organiserer og gjennomfører utstillinger, bestilte kunstverk, workshops, kunstregi og andre prosjekter. De arrangerer også en kunstfestival. Denne festivalen endrer sin plassering i det arktiske området. Velkommen!

Larsen Mat & Vinbar
Larsen Mat & Vinbar er anbefalt av Star Wine List, the guide to great wine bars and restaurants. Menyen deres består av smakfulle småretter og tapasvarianter som passer for alle anledninger. På Kulturnatt spiller Dj Aleksander Myrland Lystad fra kl 1800.

Løvold Kafeteria
Løvolds Kafeteria har laget hjemmelaget mat i 80 år! Serveringssteder kommer og går, men Løvolds Kafeteria består. Det hele startet da Johan Løvold åpnet Joh. Løvold på kaia i Bodø i 1938. Johan og kona Ågot innså snart at sultne mager gir dårlige kunder, og 30. august 1939 åpner Løvolds Kafeteria i etasjen over butikken. Og har ikke vært lukket siden.. På Kulturnatt kommer DJ Sophey (Ina-Sofie Lillegaard) og sørger for den gode stemningen på «Løvold by night». Fra kl 1900. Du kan selvsagt spise MIDDAG FOR EN HUNDRINGS også her. Nyt!

Maloca Coffee & Food
Her er alt plantebasert. De serverer både veganvennlig, lunsj, kaker, middag, kald drikke med mer. På Kulturnatt har de kunstutstilling med ZigZag. Dj Tomisan & FocusPrime spiller kul musikk i gata, og de serverer selvfølgelig kaffe med noe søtt til. Fra kl 2000 – 2300.

NO14
Velkommen til Norges nyeste og mest spennende interiørkonsept. No14 gir deg interiør og design i butikk, på nett, rett hjem – og i reprise! I butikken deres i Bodø finner du også deres lille kafé og boblebar med full barista-meny hver dag. På Kulturnatt har de konsert kl 2030 og utstilling i butikken med multikunstner Tine Hole.

Norlænningen
Norlænningen er en lun plass for en eller flere i ensomhet. I kjelleren i Torvgata. På Kulturnatt har de konsert med Ken Thomas Johansen fra kl 2000-2045. Ken Thomas er en gammel kjenning i kjelleren. Med sitt lune vesen og flotte framtoning så får han alle til å føle seg velkommen. Kom ned for ei fin stund med god musikk.

O. Johanson
O. Johanson har bursdag, hele 150 år! Dette feires STORT på Kulturnatt. O. Johanson er en merkeklesbutikk for herrer midt i Bodø sentrum. De har serviceinnstilte ansatte som er klar for å gi deg en hyggelig handleopplevelse! O. Johanson har drevet sammenhengende klesbutikk i Bodø siden 1871. De har som målsetning å videreføre tradisjonen med den kvalitetsbevisste kunden i fokus.

Med seg på laget denne kvelden har de blant annet Bodøs eldste optiske forretning – Jacob Klette Optik As. De har også bursdag – hele 115 år! De leverer det beste innen briller, kontaktlinser, solbriller, kikkert og ikke minst synsundersøkelser.

Blide Elin fra Bofisk serverer østers og bobler – bedre blir det ikke! Bofisk etablerte sin virksomhet i 2001, da med fiskemottak på kaia i Bodø havn. Lokale fiskebåter fra Bodø, Kjerringøy, Fleinvær, Saltstraumen og Valnesfjord har siden levert fangst hos oss gjennom hele året. I all hovedsak blir denne hvitfisken eksportert mot Europa, men også en del blir solgt på innenlandsmarkedet. Gjennom sitt eierskap til to fiskebutikker blir også denne fisken solgt i Bodø. Deres beskjedne mål er at alle som vil, skal få mulighet til å kjøpe lokalfanget fisk fra byens eget fiskebruk.

– 1600 Bar 1871 åpner med DJ og Fashionlounge. Popup butikk fra Kjolesalongen og Jacob Klette.
– 1800 Oktoberfest i bakgården. Gulating, pølser og Ompa.
– 1830 Butikkopera med Karoline og Micke. Østers og boblebar med Elin fra Bofisk.
– 1900 Catwalk med OJ, Kjolesalongen, Royal Sko og Klette
– 2100 Catwalk med OJ , kjolesalongen, Royal sko og Klette.
– 2200 Kim Lie

Kim Lie er en fremadstormende artist og låtskriver fra Bodø. Tekstene til Lie forteller om et engasjement, med fokus på miljø, politikk, forbruk og fellesskap. Velkommen til storslått feiring på O. Johanson!

Pust Drømmefestival & Kulturnatt 2021
Pust Bodø er en flytende badstu som ligger midt i Bodø havn, med en magisk utsikt. Du kan booke dropin på https://www.pust.io De har for tiden plass til 16 personer. Ved privat arrangement har man hele badstuen for seg selv. Vi er superglade for å få dem til Bodø, og ekstra glade for at de lager en hel festival i Sjøgata 1 – hele dagen, under Kulturnatt 15.okt. Du må helt klart ta turen innom dem i løpet av dagen, og anbefaler at du også avslutter kvelden din her.

Up North sender flere av sine dyktige graffitikunstnere for å male noen vegger innvendig i Sjøgata 1 i forkant av arrangementet. Upn er en liten organisasjon med base i Bodø. Organisasjonens hovedfokus er moderne/urban samtidskunst og målet er å presentere kunst av høy kvalitet for publikum – i miljøer du normalt ikke ville forvente å finne denne typen kunstnerisk uttrykk. Upn organiserer og gjennomfører utstillinger, bestilte kunstverk, workshops, kunstregi og andre prosjekter.

Draug Media er et kunstnerkollektiv med base i Bodø. Deres visjon er å gi en platform for elektronisk kunst til deres lokale utøvere og spre det videre ut i verden. Konseptet ble født ut fra en erkjennelse at som mennesker, uansett hvordan vi utvikler oss, trenger vi eventyr – for riktig å kunne skildre eksistensens underverk. De avslutter kvelden på Pust Drømmefestival.

Her kan du se det innholdsrike programmet til Pust Bodø.

Morgenevent:
08:00 – 12:00
Sauna – morgenbad
Meditasjon
Yoga (strekk)
Servering :
Kaffe,
Frokost

Ettermiddagsevent:
12:00 – 17:00
Yoga Dance
Eco Summit:
Utopi verksted med Prof. Ove D. Jakobsen
Marinbiologi verksted
Barneaktiviteter
Servering:
Kaffe, toast salatbar.

Kveldsevent:
17:00 til 21:00
Gjenbruksgjengen
Aktiv kunst /dans
Streetart/Graffiti
Space for plants
Akustiske musikkinnslag (jazz)
Foodcourt 17:00 til 20:00

DRAUG X PUST KLUBB KULTURNATT
21:00 – 03:30
Draug Media and Pust Collective DJS

Quality Hotel Ramsalt
1 juni 2021 åpnet Quality Hotel Ramsalt i et helt nytt og spennende område på havnepromenaden i Bodø sentrum. På Kulturnatt 15.oktober har Bodø Kulturskole inntatt hotellet. I det lekre lobbyområdet vil elever fra kulturskolen spre kultur og glede med tre minikonserter kl 1800, 1845 og 1930. Hver konsert blir på ca 15 min, og det er forskjellig program på de ulike konsertene. Elever på sang, gitar, piano og fløyte stiller opp med variert og fin musikk! Vi gleder oss! Du kan også nyte MIDDAG FOR EN HUNDRINGS på Brasserie X denne kvelden.

Rådhuset
«Et krysningsfelt mellom by & borger, fortid & fremtid» het prosjektet til det danske arkitektfirmaet som tegnet det nye Rådhuset. Bodø Rådhus er en kommunal bygning i Bodø, som er kommunens politiske og administrative hovedkvarter. Rådhuset huser Bodøs bystyre, formannskap, samt enkelte andre kommunale organer. Bodø Rådhus har adresse Kongens gate 23, og vi er kjempeglade for å få vise det vakre bygget til byens borgere på Kulturnatt.

3 dyktige dansere fra Pias ballettstudio inntar nemlig Rådhuset på Kulturnatt med en spektakulær oppvisning du ikke kan gå glipp av. Pias Ballettstudio ble etablert sommeren 2000. Pia Maria Føinum Øien overtok etter ønske fra Heather Hebbert, som hadde drevet ballettskole i byen i 20 år. Siden den gang har elevmassen økt fra 350 til over 700 elever, og den øker stadig. Pias Ballettstudio tilbyr undervisning i barnedans, klassisk ballett, jazzdans, moderne dans og street/hip hop.

Tidsskjema for tre like oppvisninger i Rådhuset:
1800-1815. Pias Ballettstudio
1830-1845. Pias Ballettstudio
1900-1915. Pias Ballettstudio

Sportsbaren
Sportsbaren Bodø ligger i andre etasje over Larsen Mat & Vinbar. Her kan du kose deg med god mat, musikk, sport og god stemning. På Kulturnatt kan du nyte MIDDAG FOR EN HUNDRINGS, samt la deg underholde av Persona Non Grata og Bodø Radio.
– 1900-1915. Persona Non Grata
– 1945-2000. Bodø Radio
– 2030-2045. Persona Non Grata
– 2115-2130. Bodø Radio
– 2200-2215. Persona Non Grata
– 2245-2315. Bodø Radio

Storgata
Resultatet av et grafittikurs for barn og ungdom mellom 10-15 år, holdt av grafittikunstneren Remix på Skattkammeret på Mørkved, ser du i Storgata utenfor Bodø Bakeri på kulturnatt. De har vært så heldige å få to containere fra Iris som de skal tagge på.

Stormen Bibliotek
Verdens vakreste bibliotek har selvsagt også program under Kulturnatta.

For barna kan vi anbefale maskeverksted i kreativt verksted fra kl 1600-1900. Og lesestund i eventyrhula kl 1800.

Baredans har et gratis arrangement fra kl 1200-1800 hvor du kan låne en levende bok! «Time has fallen asleep in the afternoon sunshine» – et bibliotek av levende bøker. Få en unik lytteopplevelse, én – til én. DROP IN eller reserver på forhånd, varighet 30 minutter. Se bøker du kan reservere her: www.baredans.no/levendeboker

I tillegg har Baredans et samarbeid med Det Vilde Ord i Stormen bibliotek:
– 1700-1745. «Koreografisk poesi – litterære partiturer for dans» Med dansekunstner Cecilie Lindeman Steen og pianist Ellen Ugelvik.
– 1800-1845. Sondre Midthun: Ny roman «En heldig løsning.»  Handling lagt til Helligvær. Bokbad med Elise Sønderland.
– 1900-1930. Jenny Inger Gaskill: «Du smaker som alle de diktene jeg skulle ønske jeg fikk til å skrive.» Med Bodø Rythm Group.
– 1945-2030. Selma Lønning Aarø «Privatlivets fred» Bokbad med Tom Stalsberg.
– 2045-2145. Rem & Rem Litterær konsert «Almanakk»

Hele programmet til Det Vilde Ord finner du her: https://detvildeord.hoopla.no/sales/802035844

Marianne Bjørnmyr – Åpent studio:
I forbindelse med sin kommende soloutstilling i Stormen kunst/dájdda senere i høst, har Marianne Bjørnmyr tatt i bruk visningsrommet som sitt atelier. Under kulturnatt inviterer vi Bodø´s befolkning inn i visningsrommet for å få innsikt i hennes arbeidsprosess gjennom arbeidsprøver, works in progress, tidligere verk m.m. Åpent mellom 1600–2100. Kunstner og kurator vil være til stede. Åpent studio er et samarbeid mellom Stormen kunst/dájdda og SE KUNST.

Stormen Konserthus

Store Sal
– 1800-1820. Utdrag fra «Skjønnheten og Udyret» v/Pias Ballettstudio
– 1900-1920. Utdrag fra «Skjønnheten og Udyret» v/Pias Ballettstudio
– 2000-2020. Utdrag fra «Nøtteknekkeren» v/Pias Ballettstudio
– 2100-2120. Utdrag fra «Nøtteknekkeren» v/Pias Ballettstudio

Lillesal
– 1830-1915. Åpent Improteaterkurs for voksne! v/Salten Friteater (maks 25 deltakere
– 1930-2015. Åpent Improteaterkurs for voksne! v/Salten Friteater (maks 25 deltakere)
Forhåndspåmelding mulig på www.stormen.no

Sinus
– 1900. Konsert med Emilie Thømt
– 2100. Konsert med Emilie Thømt

Foaje Hovedinngang
– 1700-2100. Cubearting v/Torgeir Amundsen

Foaje 2.etg
Middag for en hundrings: Brødrene Berbusmel serverer deilig Butter Chicken!

Torget
Midt i hjertet av Bodø Sentrum finner du torget vårt.

Prosjekt 67. På Kulturnatt finner du blant annet Prosjekt 67 her. Det er en containeren som blir plassert på torget. Her vil kunstneren Eirik Falckner, norsk kunstner fra Bergen, ha en kunst installasjon. Den består av maling på vegg, utstilling av noen tekstiler, samt visning av filmen hans Graa.  Containeren vil være åpen fra kl. 18 til 23. Dette kan også oppleves fra utsiden gjennom vindu kontinuerlig.

Larem Galleri. Lilli Kanck er gjesteutstiller på Larem Galleri under kulturnatta. I sitt kunstneriske virke arbeider Lilli med foto og maleri. Det har blant annet ført til at hun har deltatt ved den Nordnorske kunstutstilling fire ganger. I over tyve år har hun undervist i visuell kunst ved Bodø Kulturskole. Lilli sin stil er mangfoldig og dette kan man se i de arbeidene hun viser i galleriet under kulturnatta. I tillegg til Lilli sine verk, vil Elisabeth Larem sine maleri også kunne sees i galleriet.

Deadline – Gaming på storskjerm. Film- og eventselskapet Deadline setter opp telt og storskjerm på torget. Her får du spille MarioKart i ekte «blast from the past»-stil – nemlig på Nintendo 64. Kanskje er det på tide å utfordre poden på din barndoms store lidenskap? LystPå serverer også middag for en hundrings i teltet, og det er god plass til både spillere og publikum. Kl 1800– 23.00.

Linken. Kl 1820 skal Linken på Rønvikfjellet tennes – dette kan du se fra nedre del av torget blant annet.

Ung Scene
På Ung Scene utenfor Stormen Bibliotek arrangerer ungdommer fra Ung Kultur og Unge Stormen konserter og andre kule aktiviteter. Arrangementet er støttet av Bodø2024. Gled dere!
– 1800. JOY (solo)
– 1830. Elvine Brenna
– 1900. One Dollar Taco
– 1930. Andrea Løkaas
– 2000. Hip Hop Crew fra Pias Ballettstudio
– 2030. Korvegia