Nisjebutikken Monicas Godteributikk har flyttet til Dronningens gate 32

Monica Tønnessen startet Monicas Godteributikk fordi hun ville bidra med en ny nisjebutikk i sentrum. Slike typer butikker er med på å danne sjelen til et sentrum, så vi i Bodø Sentrum er naturlig nok veldige glade for det! Vi hadde nemlig på forhånd ingen tilsvarende godteributikk.

– Jeg ønsket også å være min egen sjef, smiler Monica som kommer fra Stavanger hvor de har mange forskjellige typer godteributikker/gavebutikker med stort utvalg som du ikke finner i vanlige butikker. Monica har nå drevet godteributikken i 10 år. Så i år var det ikke bare nyåpning, det var også 10 års jubileum i deres nyinnflyttede lokaler i Dronningens gate 32.

Monicas Godteributikk ble åpnet i Glasshuspassasjen juli i 2010. – Vi flyttet videre for en kort periode til Koch kjøpesenter da en stor aktør tok over hele Glasshuspassasjen. Lokalet og plasseringen ble dessverre ikke slikt de ønsket, derfor flyttet de videre til Dronningens gate 32 rett ved bussholdeplassen. Der stortrives de! – Lokalet og plassering passer perfekt da det ligger sentralt, og med inngang fra gateplan. Her står vi fritt til å gjøre som vi ønsker. Står du utenfor for å vente på bussen kom gjerne innom for å si hei, sier Monica entusiastisk!

Hvilke forventninger har du til butikken nå i nye lokaler, spør vi? – Jeg har store forventninger til vår nye butikk. Vi har fått tilbake den gode, gamle godteri følelsen. Her har vi butikk som bugner av fristelser – slik som i Pippi filmen.  Så jeg tror det var lurt å flytte hit. Jeg ser allerede nå hvor mye folk og trafikk det er i denne gaten. Jeg håper også at folk skjønner hvor viktig det er å bruke butikken og handle lokalt.

Monicas Godteributikk selger mye av de litt mer annerledes produktene. – Norske og lokale produkter er også veldig populære, samt at det går veldig mye i godterier fra Japan og USA. Og selvsagt smågodt da! Det kan du enten plukke selv, eller så har vi ferdige poser, sier hun og viser frem utvalget. Verdt å nevne er at de også et stort utvalg med sukkerfrie godterier.

– Kaffe, te og kakao har vi også, smiler hun og viser oss rundt i den koselige butikken. – Vi har også mye fint om du trenger en gave til deg selv eller til ansatte. Vi tar imot bestillinger fra både private og bedrifter.

Det kan jo være noe å tenke på til bedriftene nå frem mot jul #handlelokalt <3

Følg gjerne Monicas Godteributikk på FB og Instagram!