Mon Ami Restauranter #brukbyendin

Bedriftens navn: Mon Ami Restauranter
Åpnet i: Juni 1993
Antall ansatte:20 stk
Enkel beskrivelse av hvor man finner dere: 3 etg midt i Glasshuset


Hva er det flere burde vite om Mon Ami?

Mon Ami er en franskinspirert restaurant som ligger midt i Glasshuset i Bodø. Mon Ami Restaurant ble etablert i 1993 som en fransk cafe. Stikkordene for driften var løksuppe, croissanter og Edith Piaf. Mon Ami har videreutviklet det franskinspirerte konseptet, og den franske stilen holdes fortsatt i hevd med en lun og god atmosfære. Gjennom årene har Mon Ami befestet seg som en populær restaurant, med et godt og variert tilbud som dekker frokost, lunsj og middag. En av våre signaturretter er bakt potet med ulikt valg av godt garnityr, viden kjent over landet. Vi lika å si at du har ikke vært i Bodø før du har spist Bakt Potet på Mon Ami😊 Mon Ami sin filosofi er å servere hjemmelaget og smakfull mat laget med kjærlighet, og er stolte av å feire 25 års jubileum i Bodø❤

Hva er det beste med å ha butikk i Bodø sentrum?

Man ligger midt i sentrum, nær flyplass, buss, tog, hurtigbåt, hurtigruta og taxi, så alt ligger til rette for at folk kommer seg til og fra bykjernen.

Hva betyr Bodø Sentrum for dere?

For oss betyr det i hjertet av Bodø. Vi har kulturhuset, moloen og gode restauranter, kort sagt noe for enhver smak

Hva er unikt med Mon Ami ?

Det unike med Mon Ami er våre verdier som er plattformen til vår merkevare, at vi leverer mat til frokost-lunsj og middag med et franskinspirert preg. Vi tilstreber til enhver tid å yte god service, og er nok unik med hensyn til at vi har vært trofast mot konseptet vårt i 25 år. Vi har en merkevare, som faste gjester gjennom mange år setter pris på og vi ønsker å fremstå som en oase fristelser og god atmosfære.

Hva er fordelen med å handle i Bodø Sentrum?

Fordelene med å handle i sentrum er at i tillegg til de gode kjedebutikkene, har vi et bredt spekter av nisjebutikker. Alt du trenger i umiddelbar nærhet, pluss det lille ekstra.

Hvorfor må folk være flinke til å bruke Sentrum?

For å være med å bevare og utvikle et levende sentrum.

Hvilke skjulte skatter i Sentrum, burde flere vite om?

Kulturhuset, spesielt  tilbudene til Unge Stormen ved kordinator/leder Charlotte Nyheim

Hvilke aktiviteter liker dere best å gjøre i sentrum?

Kultur, som konserter, kino, uteliv, kulturnatta ,liker felles arrangementer som hele byen er med på.

Hvilke endringer i Bodø Sentrum, er mest spennende?

Nytt parkeringshus, som vi håper gjør parkering i sentrum enklere. Flere hoteller, som bringer mer gjester til byen, samt at flere flytter til sentrum.

Hvordan ville Bodø vært, uten Bodø Sentrum?

Fryktelig kjedelig og sjeleløst.