Mode Studioet #brukbyendin

Bedriftens navn: MODE Studio AS
Åpnet i: 1. desember 2014
Antall ansatte: 7
Enkel beskrivelse av hvor man finner dere: På hjørnet av Koch ved Grand Hotel, rett over veien for tidligere Vinmonopolet. Vår nærmeste nabo er Fotograf Arvid Larsen, som holder til i underetasjen hos oss. Fra oktober 2019 finner du oss i Ramsalt-bygget!


Hva er det flere burde vite om MODE Studio?

Vår visjon er å være bærekraftig og bedre! Det gjelder for alt vi gjør – f.eks. hvilke produkter vi bruker og selger, kvaliteten vi tilbyr, kompetansen vi innehar, arbeidsforhold- og betingelser og alt annet vi foretar oss. Vi er aktive i veldedighetsarbeid og samlet senest inn nærmere 60 000,- kroner til WWF på Opptur-festivalen – 500% økning fra fjorårets innsamling til WWF!

Vi fører merker som Aveda, Davines, Mr. Bear family og 100% pure. Våre produkter er veldig naturlige. Produktene er dermed bedre både for gjesten og for miljøet!

Vi tilbyr en rekke behandlinger innen hår og skjønnhet. Enten det gjelder hår, skjegg, sminke eller lett hudpleie. Vårt fokus er å gi våre gjester ett deilig og avslappende avbrekk i hverdagen. Man skal gå ut døren hos oss med ny energi og en følelse av å føle seg bra!

Under vårt besøk vil du få ett lett velkomst-rituale i form av nakke/skuldermassasje, en deilig hodebunnsmassasje i den dempede atmosfæren i vaskesonen og deretter lett servering. Vi har høyt fokus på en nøye konsultasjon for å være sikre på at vi får med oss alle ønskene våre gjester har. Gjesten betaler selvsagt ingenting ekstra for dette. Hos oss er det lille ekstra ett selvfølge!

Vi har stadig egne kundekvelder der våre gamle og nye gjester kan melde seg på. Vi har forskjellige tema for disse kveldene og tilbyr ofte i den sammenheng gode kampanjer på produktene våre. Det hender også at vår egen makeup- artist står for egne aktiviteter. Her gjelder det å følge med og melde seg på tidlig, da interessen ofte pleier å være stor!

Hva er det beste med å ha butikk i Bodø sentrum?

Det personlige uttrykket, de lokale butikkene og det etterhvert så sterke samarbeidet som foregår mellom aktørene i sentrum er for oss helt magisk!

Sentrum byr på en god miks av travelt næringsliv, rolige gater, lokal shopping og muligheten til å koble helt ut fra hverdagen i en av de mange salongene og serveringsstedene i sentrum. Og her passer vårt konsept og våre gjester helt perfekt inn!

Hva betyr Bodø Sentrum for dere?

Bodø sentrum står som ett knutepunkt for oss alle! Her har vi det meste som skal til for å opprettholde de sosiale, kulturelle og materialistiske behov. Har man i tillegg behov for egentid og egenpleie, så er man godt ivaretatt i sentrum da også!

Hva er unikt med MODE Studio?

Det unike med MODE Studio er konseptet, samholdet og serviceinnstillingen vår! Vi er en godt sammensveiset gjeng både på og utenfor jobb, med ett stort hjerte for faget vårt. Hver og en jobber hardt for å gi våre gjester den beste opplevelsen, og vi ønsker at alle som er gjester hos oss skal være 100% fornøyd. Vi setter faglig kompetanse høyt, og sørger for å holde oss jevnlig oppdatert med de nyeste trender og teknikker.

Å gi gjestene en følelse av spa og velvære, kombinert med en frisørtime, er en deilig følelse både for oss og personen som sitter i stolen!

Vårt fokus på bærekraftige betingelser, handlinger, løsninger, produkter og behandlinger er også unikt for frisørbyen Bodø. Vi skal alltid tilstrebe å være bærekraftig og bedre!

Hva er fordelen med å handle i Bodø Sentrum?

Fordelen er først og fremst at man i større grad har muligheten til å handle lokalt, noe som ofte både er mer miljøvennlig og gir en bedre handleopplevelse! Det gir en ekstra sjarm og ofte, etter vår mening, den lille ekstra serviceopplevelsen når man handler lokalt og fra lokale drivere. Kombinasjonen lokalt, nasjonalt, internasjonalt og ramsalt finner man sjeldent like gode eksempler på som i Bodø Sentrum!

Hvorfor må folk være flinke til å bruke Sentrum?

Uten de lokale gründerne, de lokale forretningene og det lokale næringslivet, så forsvinner mye av sjarmen med Bodø Sentrum. Hvis vi også i fremtiden ønsker et sentrum å være stolte av og som tilreisende skal omfavne, så må vi bidra, delta og støtte sentrum!

Hvilke skjulte skatter i Sentrum, burde flere vite om?

For de som aldri har hørt om oss, så er MODE Studio selvfølgelig en skjult skatt! Kunstgalleriet, nye Fretex på torget og Værfast er også verdifulle skatter, skjult eller ei.

Hvilke aktiviteter liker dere best å gjøre i sentrum?

Vi er en sosial gjeng og gjør mye forskjellig sammen i sentrum. Hvis vi må velge de beste, så må det være konsert på Dama Di, middag på Lyst På og ett glass på Hundholmen. Vi er også en gjeng med høyt konkurranseinstinkt, så det skal bli fantastisk å få Bodø Actionhall til Fram-gården!

Hvilke endringer i Bodø Sentrum, er mest spennende?

Ramsalt, Ramsalt og atter Ramsalt! Her snakker vi ambisjon, innovasjon og samarbeid ramsalte Bodø-væringer verdig! Vi har vært så heldige å få muligheten til å utvikle vår helt nye salong i Ramsalt, i samarbeid med fantastisk dyktige Leni og Ole-Petter som driver Baker Olsen på Trekanten. Vi gleder oss til å forsterke konseptet MODE, og gjøre det vi gjør i dag enda bedre!

Hvordan ville Bodø vært, uten Bodø Sentrum?

Kulturløst, usosialt, upersonlig og kjipt!