Lekre lokaler til privat sammenkomst?

Rett ved den ærverdige statuen av Kong Haakon i Torvgata finner du Craig Alibone Pâtisserie & Champagneria. Der kan du kjøpe deres håndlagde sjokoladebarer eller nyte kvelden med en flaske fylt av glede. Champagneriaen er kjent for et kuratert utvalg av alt fra rimelige til eksklusive flasker.

Konditor Craig Alibone har laget håndverkssjokolade til Bodøværingene siden 2016, mens Pâtisserie & Champagneriaen åpnet i 2020. Dette er et sted designet for å blande skandinavisk og parisisk kultur, et sted for folk å komme sammen og spise prisbelønt sjokolade, bakverk og kaker sammen med den fineste champagne, vin og cocktailer.

Lokalet er lekkert med store vindusflater ut mot Torvgata og delikat innredning. Stedet har to etasjer og vinkjeller. I underetasjen kan de skilte med et «hemmelig bonusnivå» designet som en mer intim setting eller for private sammenkomster. Det åpne arealet i første etasje kan også leies på forespørsel. Verdt å huske på når det nå nærmer seg sesongen for konfirmasjoner og bryllup.

Her finner du nødvendig kontaktinfo

 

 

 

 

 

 

Foto: Karoline o.a. Pettersen og Craig Alibone