Lachezar eier og driver God Massasje i Dronningens gate

Lachezar Stoyanov er utdannet rehabiliteringsterapeut fra Medisinsk Høyskole i Dobrich, i tillegg til generell utdanning som fysioterapeut, samt noen semester med psykologi. I 2010 bestemte han seg for å flytte til Bodø – og glad er vi for det!

Han har god erfaring innen massasje – helt fra 2002, og her i Bodø har han allerede et godt etablert navn innen faget.

I dag eier og driver han God Massasje som ble etablert for 8 år siden. I dag finner du dem i Dronningens gate 9A. I egne lokaler hvor de skal satse på videre utvikling av bedriften.

Lachezar nevner beliggenheten som optimal fordi han mener Bodø Sentrum har en interessant blanding av gater med nye, moderne bygninger – blandet med rolige, koselige gater med trær og blomster. Alt skapt og drevet av positive og smilende mennesker. Han nevner også ståpåviljen til menneskene rundt han i sentrum, enten det er sterk vind eller nydelige sol dager – uforutsigbarhet i været biter liksom ikke på Bodøværinger. Like blid uansett! – Midnattssol kan også skape mye skygge spill og viser Bodø by i masse forskjellige lys og følelser, sier han og smiler.

Han er takknemlig for den velfortjente og nydelige sommeren vi fikk, med masse sol som har blitt nytt og satt stor pris på. I ferien har han vært mye i båt og på strender. Det vet vi han ikke har vært alene om!

Har du en favorittbutikk? – Nei, har ikke favorittbutikk. Det er godt å ha alle! Jo flere forskjellige butikker vi har, jo bedre blir det i byen vår. Og i corona tiden viser det seg hvor viktig det er å ha tilbud uansett hva det handler om.

Favorittrestaurant da, spør vi? – Brødrene Berbusmel, svarer han raskt. Det er kanskje ikke en restaurant, men de er annerledes fra de andre serveringsstedene, og gir super service.

Vi sier takk for praten vi, og ønsker lykke til med videre satsning på God Massasje. Vi heier på dere, og digger at folk satser i sentrum <3