Kulturnatt 2017

Velkommen til Kulturnatt 2017

I fjor ble Kulturnatt arrangert for første gang i Bodø. Og for en suksess ! Bodøs befolkning fikk oppleve et annerledes Bodø og tilbakemeldingene var soleklare ; dette må gjentas.

Kulturbyen Bodø er nå igjen klar til hylle våre kulturaktører og til å gi byens befolkning magiske kulturopplevelser. I år kan du oppleve nye artister og show, noen på nye arenaer og noen på kjente arenaer som i fjor. Nytt av året er også avslutningsshowet utenfor Stormen Konserthus kl 23.15. Så skulle du bare få med deg en ting av årets program, så bør det bli dette.

Under Kulturnatt 2017 kan du fylle både ettermiddagen, kvelden og natten med fantastiske opplevelser. Ta hele familien med deg på Kulturnatt, spis middag på en av Sentrums restauranter – til bare hundrelappen per middag. Videre kan dere vandre gatelangs mellom torget, bakgårder, Glasshuset, moloen og alle andre arenaer for å oppleve musikk, dans og kunst på sitt beste. Butikkene i Sentrum har nattåpent til kl 23 og inviterer til stemningsfull handel til langt ut på kvelden.

Se programmet og kartet vårt for å få med deg innholdet under Kulturnatt, så sees vi i Bodø Sentrum 13. Oktober.