Kreativitet er nøkkelen

Det er ikke en hemmelighet at det i disse dager er en veldig utfordrende tid for restaurantbransjen, og serveringsstedene våre i Bodø Sentrum står overfor mange hindringer knyttet til Covid-restriksjoner.

Likevel holder de seg positive og tilpasser seg raskt situasjonen, og bringer mye kreativitet og nye konsepter til den daglige virksomheten. De tilbyr spennende alternativer for alle i Bodø!

Take Away er et populært alternativ, men noen steder tar det enda lenger.

‘Vi må være innovative, kreative, holde oss positive og gjøre det beste ut av situasjonen vi er i.’ – sier Michal Mlynarczyk medeier av LystPå Restaurant og Craig Alibone Pâtisserie & Chamagnerie.

‘Gjør-det-selv’-sett (Matkasse) er en av måtene restauranter som Lyst På takler utfordringen.

Lyst På Matkasse er et konsept med 3-retters middag ‘D-I-Y’ stil. Det bringer restaurant-opplevelsen og kvaliteten hjem til DITT hjem. Lyst På velger råvarer av høyeste kvalitet, gjør shoppingen, tilberedningen. Du får videre muligheten til å være gourmetkokk og ha det gøy med å lage maten selv hjemme!

All mat kommer klar, vakuumpakket og med trinnvis oppskrift det er lett å følge! Enkelt, morsomt og spennende! På toppen av det utarbeidet de også en vinanbefaling som du kan nyte med middagen som du enkelt kan hente i lokale Vinmonopolet.

En annen som også byr på kreativitet i disse dager er Ohma. De tilbyr sushi-sett der gjestene kan gjøre det selv hjemme. Ferske råvarer og Ohma-kvalitet. På hjemmesiden deres kan du finne videoinstruksjoner og all nødvendig informasjon. Virkelig morsomt!

Craig Alibone konditori begynte nettopp å tilby sine croissanter og pain au chocolat for gjester å hente i butikken sin og for gjestene å bake ferske hjemme! Tross alt er det noe bedre enn lukten og smaken av nybakt bakverk? Vi elsker det!

Også Brødrene Berbusmel tilbyr «Matpakker» man kan tilberede hjemme. Blant annet har de pakken de kaller: «Lag saftige burgere hjemme!»
I den pakken finner du alt du trenger til burgerkos for to. På hjemmesiden deres har du enda flere deilige alternativer.

I tillegg til å tilby tapas og lunsjretter som take away fra Delicatessen, kan du også bestille matkasse derfra. De har flere spennende alternativer på nettsiden deres verdt å sjekke ut.

Tider som dette krever kreativitet. Og Bodø Sentrum-partnere lever definitivt opp til utfordringen!

Støtt favorittrestaurantene og stedene dine, støtt Bodø Sentrum, dra nytte av de spennende opplevelsene flere av de tilbyr nå 🙂