Kjøp Bodø Sentrum gavekort

For 2020 ble de aller fleste sentrums-arrangementene avlyst som resultat av Covid-19. Men vi har ikke kjedet oss av den grunn, manglende mulighet til å arrangere aktiviteter har gitt tid til å jobbe med annet.

Vi lanserer nemlig nå i disse dager et etterlengtet sentrumsgavekort. Dette MÅ jo bare bli årets mest populære julegave. I sentrum har vi som kjent et bredt og mangfoldig tilbud av både handel, kultur, velvære og opplevelse. Et gavekort til Bodø Sentrum kan derfor brukes til så mangt, og passer perfekt å gi til både barnebarn, besteforeldre, venner, kolleger/ansatte etc.

Du kjøper det enkelt blant annet i Bodø Sentrums-app’en som vi også lanserer nå! Også det kjempespennende! Her inne vil du ha oversikt over alle arrangementene, butikkene, relevante tilbud med mer.

Vi har altså brukt tiden vår godt her i sentrum, og har gjort det vi kan for å gjøre shopping og hygge enkelt og tilgjengelig for deg! Kan for ordens skyld nevne at gavekortet også kan kjøpes over disk på Royal Bowling & Biljard og Noor By M.

Klikk her for å kjøpe gavekort nå.

#brukbyendin