K U L T U R N A T T @Stormen Konserthus

Selvsagt har det fantastisk flotte konserthuset vårt et innholdsrikt program under
K U L T U R N A T T 2021.

Pias Ballettstudio
Under Kulturnatt viser Pias Ballettstudio smakebiter fra sine to store oppsetninger i høst : «Skjønnheten og Udyret» og «Nøtteknekkeren».
Publikum får sitteplasser på scenen, og får oppleve både hvordan det ser ut der og hva som foregår i kulissene samtidig som danserne opptrer.
Kom til hovedscenen i Stormen og opplev vår dans på en ny måte.

Store Sal
– 1800-1820. Utdrag fra «Skjønnheten og Udyret» v/Pias Ballettstudio
– 1900-1920. Utdrag fra «Skjønnheten og Udyret» v/Pias Ballettstudio
– 2000-2020. Utdrag fra «Nøtteknekkeren» v/Pias Ballettstudio
– 2100-2120. Utdrag fra «Nøtteknekkeren» v/Pias Ballettstudio

Åpent Improteaterkurs for voksne! 
Velkommen til et lynkurs i Impro sammen med to aktører fra teatergruppa “Hjerneteppe!”. Thale og Jan Ivar gir deg en innføring i grunnleggende prinsipper og øvelser innenfor Improteater. Er du nysgjerrig på teater, eller er du bare sulten på å utfordre deg selv og din kreative sjel? Bli med da vel! Det blir lek, moro og ikke minst en avsluttende intens og nervepirrende stafett! Vi har plass til 25 deltakere.

Hjerneteppe er en del av Salten Friteater og er en nyoppstartet improgruppe i Bodø. Gruppen består av de fire skuespillerne Matias Bjune Pedersen, Jan Ivar Bårtvedt, Thale Krogtoft Jensen, Mathias Nyhagen Asplund og musiker Mikal Reinvik. Hittil har de spilt forestillinger i forbindelse med NyBy-festivalen, Gjenbruksuka og Det Store Andeveddeløpet Bodø.

Lillesal:
1830-1915. Åpent Improteaterkurs for voksne! v/Salten Friteater (maks 25 deltakere)
1930-2015. Åpent Improteaterkurs for voksne! v/Salten Friteater (maks 25 deltakere)
Forhåndspåmelding mulig på www.stormen.no

Emilie Thømt
Emilie er 18 år, og en ung artist fra Bodø. Hun har jobbet som musiker i flere år, men har nå laget en debut-EP som for første gang skal framføres på scenen på Sinus Lokalt. Inspirert av Frank Ocean har hun nå eksperimentert med ny musikk, og beveger seg rundt låtskriver/pop sjangeren. Det som er spesielt med musikken til Emilie er hvordan hun beveger seg bort fra det alle andre tenker, og gjør det hun føler er riktig. Alle tekstene er inspirert av ekte følelser og situasjoner i livet hennes, og hun håper flere kan kjenne seg igjen i det hun skriver.

Sinus:
1900. Konsert med Emilie Thømt
2100. Konsert med Emilie Thømt

Cubearting
Cubearting er et kunstprosjekt av Torgeir Amundsen, der han gjennom å sette sammen Rubiks kuber lager bilder med ulike motiver. Sjekk ut tidligere verk på Amundsen sin instagramkonto: Cubearting.

Foaje hovedinngang:
1700-2100. Cubearting v/Torgeir Amundsen

Matservering
Middag for en hundrings: Brødrene Berbusmel serverer deilig Butter Chicken!