K U L T U R N A T T på O. Johanson

O. Johanson har bursdag, hele 150 år! Dette feires STORT på Kulturnatt. O. Johanson er en merkeklesbutikk for herrer midt i Bodø sentrum. De har serviceinnstilte ansatte som er klar for å gi deg en hyggelig handleopplevelse! O. Johanson har drevet sammenhengende klesbutikk i Bodø siden 1871. De har som målsetning å videreføre tradisjonen med den kvalitetsbevisste kunden i fokus.

Med seg på laget denne kvelden har de blant annet Bodøs eldste optiske forretning – Jacob Klette Optik As. De har også bursdag – hele 115 år! De leverer det beste innen briller, kontaktlinser, solbriller, kikkert og ikke minst synsundersøkelser.

Blide Elin fra Bofisk serverer østers og bobler – bedre blir det ikke! Bofisk etablerte sin virksomhet i 2001, da med fiskemottak på kaia i Bodø havn. Lokale fiskebåter fra Bodø, Kjerringøy, Fleinvær, Saltstraumen og Valnesfjord har siden levert fangst hos oss gjennom hele året. I all hovedsak blir denne hvitfisken eksportert mot Europa, men også en del blir solgt på innenlandsmarkedet. Gjennom sitt eierskap til to fiskebutikker blir også denne fisken solgt i Bodø. Deres beskjedne mål er at alle som vil, skal få mulighet til å kjøpe lokalfanget fisk fra byens eget fiskebruk.

– 1600. Bar 1871 åpner med DJ og Fashionlounge. Popup butikk fra Kjolesalongen og Jacob Klette.
– 1800. Oktoberfest i bakgården. Gulating, pølser og Ompa.
– 1830. Butikkopera med Karoline og Micke. Østers og boblebar med Elin fra Bofisk.
– 1900. Catwalk med OJ, Kjolesalongen, Royal Sko og Klette
– 2100. Catwalk med OJ , kjolesalongen, Royal sko og Klette.
– 2200. Kim Lie.

Kim Lie er en fremadstormende artist og låtskriver fra Bodø. Tekstene til Lie forteller om et engasjement, med fokus på miljø, politikk, forbruk og fellesskap.

Velkommen til storslått feiring på O. Johanson fredag 15.oktober.

Videre er det verdt å nevne at de gir seg ikke med dette… Etter en laaang fredag med start kl 0700 til over midnatt – og en litt mer laidback lørdag med jazz – og forhåpentligvis mye røre i butikken skal de feire seg selv enda litt til. Oktoberteltet i bakgården til O. Johanson er stedet der OJ spanderer noe øl og pølser med tilbehør – og du sørger for humøret. Ta turen til byen også på lørdag <3