Julehilsen fra Veronica

Vakkert i Bodø Sentrum!

Bodø Sentrumsforum får svært mange gode tilbakemeldinger på hvor vakkert det er i sentrum for tiden, noe som er veldig hyggelig! Jeg håper og tror alle Bodøværinger har fått med seg vårt flotte julepyntede sentrum. Både den øverste delen av sentrum rundt Bohus hvor det i år har blitt investert i mye vakker julebelysning, samt det allerede etablerte juleområdet på torget og i nedre del av sentrum ved lys-juletreet utenfor Stormen og videre ned til moloen.

Førjulsstemning

Vi i sentrum er heldigvis privilegert med nisjebutikker, restauranter og kafeer – og har dermed mange unike og hyggelige butikklokaler som setter stemningen. Nå før jul har vi i Bodø Sentrumsforum hatt litt ekstra fokus på å gi Bodøfolket koselig førjulsstemning med ulike underholdningsinnslag i Glasshuset for å spre glede. Vi har vært så heldige og har hatt besøk både av Det Vilde Kor, Bodø Domkirkes Ungdomskor, B&OI Turn, Pias Ballettstudio, Bodø Håndverker Sangforening med flere.
Selv om det er mye byggevirksomhet i sentrumsområdene er det likevel mange godt etablerte hyggelige områder i sentrum som vi til vår store glede ser flittig benyttes av tur- og shoppeglade bodøværinger.

Byggevirksomhet

Bodø er en by i sterk utvikling, så litt bygging vil det nok være hele tiden. Det er bare fint, for vi må jo utvikle oss. Noe av det beste med Bodø Sentrum er at alt er så nært. Du kommer deg hvor som helst uten bil. For tilreisende kan man lande med fly og spasere ned til hotellet som ligger midt i smørøyet, det er helt unikt. Og en fordel med byen vår som vi Bodøværinger er veldig stolte av å vise til.

Nyt romjulen i sentrum

Når julefreden nå senker seg i de tusen hjem i den vakre byen vår tenkte jeg gi dere noen alternativer til romjuls-aktiviteter. Det være seg julegave-bytting, shopping eller bare behovet for å strekke på beina litt. Sofakroken er hyggelig den, men tror for de fleste at romjulen handler om å komme seg ut litt for å treffe kjente og kjære. Mange gjør akkurat dette i Bodø Sentrum.

Bodø Sentrum er åpen hver dag i Romjulen fra 10-18, samt Nyttårsaften fra 10-15.

25. des – Karaoke 1. juledag på Norlænningen
26. des – Romjulskonsert med Bill Booth (Smiths)
26. des – Romjulen med Mike på Norlænningen
26. des – Romjulsjam (Sportsbaren)
26. des – Romjulsblues – JT Lauritsen & The Buckshot Hunters (Sinus)
27. des – Julebingo for hele familien (Thon hotel Nordlys)
27.des–2.jan – Frokost for en hundrings (Thon Hotel Nordlys)
27. des – Public presenterer – Persona non grata
27. des – MØFF // Halv ti på torsdag (Dama di )
28. des – Min Trio (Sinus)
28. des – Julejam (Public )
30. des – Digital kveld (Stormen Bibliotek)
31. des – Fyrverkeri i Rensåsparken