Jul i Byen <3

Det nærmer seg jul  og Bodø Sentrum gleder seg stort til alle førjulsaktivitetene vi skal gjennomføre sammen med dere.
Først ut denne uken er åpning av Julegata og Pepperkakebyen på torsdag.
På torsdag står Bodø Sentrum ferdig julepyntet og alle butikkene har lagt sin flid i å pynte butikkvinduene klare til jul. Vi er kjempespente på å se hvor kreative butikkene har vært i år, å vandre gatelangs for å se på fine utstillingsvinduer og har jo nærmest blitt en tradisjon  i Bodø gjennom tidene.
Har du bodd her en stund husker du sikkert et spesielt julevindu fra «før i tiden» , nemlig sykkel-nissen i vinduene til gamle Sundby & Gundersen i Dronningens gate. Visste du at han lever i beste velgående hos  Sport1 i Sjøgata?  Vi håper han får sykkelen i gang til torsdag han også.
Det er flere som har spurt oss om når kuletreet utenfor Stormen tennes – enda en ting du kan glede deg til på torsdag.

En annen fin tradisjon er å besøke Pepperkakebyen i pepperkakebussen, midt i Gågata. Det er Bodø Bakeri som står bak arrangementet og tar gladelig imot alle nyskjerrige som vil ta en titt inni bussen. Torsdag kl 17 avdukes årets pepperkakebygg og Bodø Sentrum har også fått lov til å bidra med sitt drømmebygg og drømmebutikk.

Lørdag 2. desember ønsker vi velkommen til Julegrantenning på Torget. Kl 15  er både Ordføreren, Frelsesarmeen, Bodø Janitsar og Pias Ballettstudio klare for en magisk og hyggelig stund i byen. Etter at julegranen er tent inviterer Frelsesarmeen til boller og kakao, samtidig som Fram Kino kjører hele tre julefilmer rett etter julegrantenningen. Her kan du se  Ekspedisjon Knerten, Reisen til Julestjernen og Askeladden for å være sikker at du kommer i julestemning.

Søndag 3. desember er det nytt Søndagsmarked på Dama Di, som alltid fokus på gjenbruk, lokal og kortreist innhold – og avslappet søndagsatmosfære.

Følg med på siden vår her og på Facebook for enda flere juleaktiviteter i Sentrum.
Velkommen til Bodø Sentrum- og ekte julestemning <3