Hils på Daniel, driftsjef på Pangea streetfood, Bar & Circus
I august 2019 åpnet det sentrale serveringsstedet på torget i ny drakt. Pangea streetfood, Bar & Circus.
De serverer streetfood som navnet tilsier. Daniel-Andreas Lind, som har lang erfaring fra serveringsbransjen er driftsjef. – Vi er alt annet en mainstream, vi lager det vi synes er godt. Her er det ingen regler på hvilke kulturer og kjøkken som krysser hverandre. Så lenge det smaker digg, er det lov.
Pangea er et ujålete og raust restaurantkonsept, som oser av kvalitet med fokus på hva som blir levert på tallerken og i glasset til gjestene. Et sted som passer for alle. Her er det ingen typiske stamkunder.
– Vi ønsker alle gamle og nye gjester hjertelig velkommen til en smaksrik opplevelse og reise hos oss på Pangea.
Vil du vite mer om dem kan du lese her: https://pangea-torget.no
PS: Du kan bruke sentrumsgavekortet hos dem.