Fredagsbesøk hos Quality Hotel Ramsalt

Vi har vært på fredagsbesøk hos Quality Hotel Ramsalt!

 

 

 

 

 

 

 

Hotellet har hele 250 gjesterom og kapasitet til å ta imot 800 popcornspisende konferansegjester (de har faktisk popcorn og softismaskin i konferansedelen sin). Det freshe hotellet har ca 120 ansatte, alle like smilende og blide.

De åpnet midt i pandemien i juni 2021 så man kan trygt si at de, som alle andre i samme bransje er vant til snu seg på femøringen etter tiden vi har vært inne i. -Hjelpes så deilig det er å slippe alle restriksjonene smiler Kine.

 

 

 

 

 

 

Kine Willumsen er Direktør for Quality Hotel Ramsalt. Ei ekte Bodøjente, skikkelig Rønvikramp og en hotellnerd av rang i følge henne selv. Hun brenner for den gode opplevelsen og for de magiske øyeblikkene som oppstår når folk møtes. På vennetur, som kollegaer, på famileferie eller på en etterlengtet kjæresteweekend.

 

 

 

 

 

 

 

Quality Hotel Ramsalt er «hotellet i ❤ av byen med ❤ for byen». Her kan du stoppe innom for en kopp kakao og sette deg ned rundt ildstedet, eller slå deg ned i baren vår og nyte utsikten av Hurtigruten som seiler forbi. Du kan nyte et deilig måltid på Brasserie X sammen med gode venner og etterpå ta en runde Shuffleboard. Du kan være konferansegjest eller bare sjekke inn på en velfortjent staycation og våkne opp til byens beste frokost. Det skal bo folk i husan og vi er her for deg, sier Kine med stor engasjement. -Et hav av opplevelser venter på deg i Bodø og på Quality Hotel Ramsalt!

 

 

 

 

 

 

Sammen med Bodø Idrettsråd, Bodø Røde Kors, Kirkens Bymisjon Bodø, Bodø og Omegns Turistforening og Bodø Ungdomsråd samarbeider hotellet om å gi flere barn og unge ei bedre jul! Det står juletre på Quality Hotel Ramsalt og på Stormen bibliotek fra søndag 27.november til søndag 18.desember der alle kan legge nye gaver under, merket med kjønn og alder, eller vippse #642772. Gi en julegave til en familie som trenger litt ekstra, oppfordrer hotelldirektøren <3