Farsdagstips fra Bodø Sentrum

Har du – eller kjenner du verdens beste pappa? Søndag 12.november er det Farsdag. Bodø Sentrum gir deg her gode tips om du vil gi far en ekstra oppmerksomhet denne dagen.

  • Hårklipp/barbering:  Nyoppstartede The London Barber er Bodøs eneste rene herrefrisør- og barbershop. Skjem far bort med et gavekort på en ekte, tradisjonell barbering og/eller en stilig hårklipp. Sjekk alle de flotte og fornøyde kundene inne på Facebooksiden deres.
  • Øl: Vårt aller nyeste tilskudd i Bodø Sentrum er ølutsalget Gulating i Glasshuset. I følge dem selv har de «Farsdagsgavene som far VIRKELIG ønsker seg» .
  • En matopplevelse: Bodø Sentrum har et stort utvalg av restauranter og cafeer. På Bjørk har de egen farsdagsmeny til søndag, med deilig treretter til kun 425,-. Og om det ikke passer å gjøre noe på søndag selger de fleste gavekort som kan benyttes til både frokost, lunsj og middag en dag det passer bedre.
  • Klær og tilbehør: O.Johanson er Bodøs eldste klesbutikk og BUGNER selvsagt av gode farsdagsgaver. Det samme gjør Dressmann , New Man Store og herreavdelingene på Cubus og H&M.
  • Kino: Ønsker du å gi far en hyggelig opplevelse kan du ta han med på Fram Kino der helgeprogrammet er stappfullt.
  • Konsert: Opplevelsene står i kø også hos Stormen Konserthus. Kanskje du vil sette far i ekstra julestemning med en fin julekonsert eller kanskje  muntre han opp med Stand Up? Sjekk programmet her.
  • Sportsutstyr : Et lite sikkerstikk til de fleste menn. I Bodø Sentrum har vi tre sportsbutikker og et godt utvalg i både bekledning, utstyr og tilbehør. Vinteren står for tur, kanskje far trenger både votter og ullundertøy?

Velkommen til Bodø Sentrum og et bredt mangfold av butikker, restauranter, kultur, velvære – og hygge 🙂 Se resten av utvalget vårt på startsiden.