Ekstra service i en vanskelig tid <3

Verden er i unntakstilstand, og utfordringene er mange! I alle bransjer, og i alle hjem.

Mange skremmende realiteter møter oss hver eneste dag. Vi har foreldre, lærere, elever, selvstendig næringsdrivende, grundere, gårdeiere, helsevesen, kan nevne mange mange flere – dette gjelder nemlig alle mennesker i alle bransjer og i alle hjem. Alle har fått hverdagen sin snudd opp ned. Sammen jobber vi på helt utradisjonelle måter for å finne løsninger for å gjøre hverdagen gjennomførbar i denne krisesituasjonen som vi nå befinner oss i.

Regjeringen innfører strakstiltak for å dempe de økonomiske virkningene av koronaviruset. Nye løsninger forhandles daglig frem. Noen av våre partnere i Bodø Sentrumsforum har sett seg nødt å stenge – både iht. krav fra myndighetene, av økonomiske årsaker og på eget initiativ for å hindre smitte som en del av den felles dugnaden verden står sammen om. Men mange av oss står fortsatt på jobb, og gjør sitt aller ytterste for å holde driften gående med de restriksjonene myndighetene har gitt.

Og aldri har det vært viktigere å holde liv i lokalt næringsliv. Det kommer en morgendag, en noe usikker en – men den kommer. Butikkene i Bodø Sentrum trenger din støtte økonomisk for å overleve denne krisen, og de strekker seg langt for yte ekstra service i en tid hvor mange sitter i hjemmekarantene, eller vegrer seg for å være ute blant folk.

Shopping betyr ingenting i den store sammenhengen, la oss være enig om det. Men skulle du trenge en gave, noe å drive på med, kanskje pusser du opp, trenger blomster til en kjær venn, kaffe & kaker – Bodø Sentrum har et variert innhold!

Vi har laget en oversikt over hvem av våre partnere som kjører varer hjem til deg – helt gratis. 

Klikk på linken til de aktuelle aktørene under, så kommer du direkte inn på en veiledende side som forklarer deg hvordan du bestiller det du trenger:

Front Frisør
Craig Alibone Chocolate
Lulu 
Frk. Brekke
Bodø Bakeri 
Springfield Bodø 
No14
Riccardo A/S
Kry Frisør 
Noor by M
Skoringen 
Benetton 
Glitter
Vippesalongen 
La France AS 
Royal Sko
Kristina AS 
Gulating 
7.himmel
Monicas Godteributikk 
Gundersons 
Clarkes For Men
Boys of Europe
Studio EBN
Mitt Bord AS 
Peppes Pizza 
Mode Studio
Fritidsbutikken Nord-Norge AS 
Løvold Kafeteria
Opal Gullsmed 
Sport Norge Bodø 
O.Johanson 

Ta vare på hverandre <3