Dette skjer i Bodø Sentrum i mars

Det er mars – og kalenderen viser vår. Kulden biter enda litt i fra seg her i Bodø, men når dagene blir lengre og lysere så vet vi at vi har den aller fineste tida i vente. At byen har våknet fra vinterdvalen er det ingen tvil om – bare se på alle aktivitetene du kan få med deg i Bodø Sentrum i mars ! Det største arrangementet er uten tvil matfestivalen Folk & Fisk som går av stabelen 15. – 17. mars. Du kan lese mer om festivalen her.

Vi ønsker velkommen til bla matfestival, fiskesprell, kinogøy, strikkeaften, Afternoon Tea og Tacofredag. Det skjer alltid noe i Sentrum !

9. mars kan du få med deg populære Kajander på Dama Di

10. mars blir det veeeldig gøy for barna når Jåzzongan står på scenen i Stormen med sitt show «Jåzzongan presenterer jubeltube»

10. mars blir det også lørdagsgøy for de voksne når Clarion Collection Hotel Grand inviterer til sin Afternoon Tea. Her er stemningen alltid fin, men de lekreste bakverk, engelsk te og høye stettglass.

11. mars kommer Vamp til Bodø og står på scenen i Stormen Konserthus. Les mer  her.

12. & 13. mars kan du besøke fremtidens gründere når ungdomsbedriftene fra hele regionen lager fylkesmesse i Glasshuset. 13, mars tar de over hele Glasshuset og som publikum kan du både handle og bli sjarmert av se flinke elevene. Les mer om hvilke bedrifter du kan treffe her.

13. mars er det klart for ny strikkeaften med Frk. Brekke. Denne gangen er det Thon Hotel Nordlys som er vertskap og inviterer til god mat og drikke mens man strikker. De får også besøk av kreative Catharina som er kjent for oppskriftene og produktene til Hip Knit Wool.

15. -17. mars blir det folkefest i byen med matfestivalen Folk & Fisk. Det blir både kveldsåpent,matkurs,  festivaltilbud, konserter, kinoforestillinger og mye mye mer i regi av festivalen.

16. mars kan du dra kollegaer, venner eller kjæresten med på  After Work på Ohma. Deilig mat, drikke og stemning  – husk å vær tidlig ute med bookingen.

17. mars viser Fram Kino barneforestillingene «Elias og Storegaps hemmelighet» & «Tungeskjærerne» til billettpris kun 50,-. Båten Elias kommer også – og parkerer rett utenfor kinoen for å hilse på alle barna.

17. mars er det ny lørdag og ny Afternoon Tea på Grand

21. mars inviteter Thon Hotel Nordlys til Påskeverksted for barna. De voksne får også lov til å være med – på en koselig stund i de fineste omgivelsene på hotellet.

22. mars begynner årets EGGEJAKT i regi av Clarion Collection Grand Hotel. Mer info kommer, men du kan lese foreløpig jakt-plan her.

23. mars er det Tacofredag og Quiz på Thon Hotel Nordlys. Perfekt start på palmehelgen.

24. mars står dyktige og søte Christel Alsos på scenen i Stormen Konserthus. Christel har nettopp sjarmert hele Norge igjennom tv programmet «Hver gang vi møtes». Vi har tro på at hun er ekstra sjarmerende på hjemmebane. Billetter kjøper du her.

Vil du ha med deg enda flere arrangementer- og kanskje også begynne å planlegge neste mnd, så kan du alltid sjekke vår alltid oppdaterte kalender på forsiden av hjemmesiden.