Dette skjer i Bodø Sentrum – i Juli

Vi krysser fingrene for lange solfylte dager og varme sommerkvelder i juli!
Juli betyr fellesferie for noen og sommerjobb for andre, men uansett hva du tar deg til i sommer, er det mye som skjer i sentrum! Det blir spesielt mange arrangementer på byens lokale utesteder, blant annet Bodøfestivalen på Dama di, halv ti på torsdag og Opptur 2018.

05.juli – Hver torsdag i juli kan du møte Pelle Politibil ved politihuset. Showet er gratis og varer ca. 15 minutter.

05. juli –  Svalestup // Halv ti på torsdag – Ta turen innom for litt dansbar og følsom musikk! (18 års aldersgrense fram til 23:00)

06. juli – Mortified Norge på Gaupa Bar – Mortified er et historiefortellingsprosjekt der voksne mennesker deler sitt merkeligste og pinligste barndomsminne foran publikum.(Aldersgrense 20 år)

06. juli –  Stylingkveld på Blush Studio. For de som ønsker å lære seg å style håret selv. Starter 18:00.

12. juli – Møt Pelle Politibil ved politihuset

12. juli – Jako Vidal // Halv ti på torsdag – på Dama Di – musikken er i ånden av tidløs og klassisk rock à la Carol King m.m. Det kan forventes en kveld med kvalitet, kvantitet og helhet. (18 år fram til 23:00)

13. juli – De nye blanke på Gaupa Bar. Kom å sjekk ut Bodøs nyeste og blankeste punkrockband! (Aldersgrense 18 år)

14. juli – Maiken Wembre og Selma Bodøgaard på Gaupa Bar. For de som ønsker å pleie kropp og sjel med fine harmonier og underfundige tekster, kan det være verdt å ta turen for å sjekke ut dette. To flinke singer/songwriter-talenter fra Bodø.

15. juliBodømarked! I samarbeid med Bodøfestivalen arrangeres det Bodømarked fra klokken 12:00 – 15:00.
Ta turen innom for å finne gjemte skatter. (På torget)

16.-17.juliBodøfestivalen på dama di. Ta turen ned til sentrum for å spille bordtennis i bakgården på Dama di og lytte til en mengde spennende artister.

19. juli – Lowhere på dama di. Ta turen innom dama di for å sjekke ut denne nye nordnorske popduoen.

19. juli – Møt Pelle Politibil ved politihuset.

20. juli – Fram Kino kjører festpremiere på Mamma Mia «Here we go again»

20. juli – G-Thomas på Smiths. Ta turen innom Smiths for å lytte til G-Thomas. Med sine snart 35 års erfaring som turnerende Country artist, fremstår han i dag som en av de mest erfarne artistene innen sin sjanger i Norge.

20. juli – Lunheim Standupforening på Gaupa. For de som ønsker et humoristisk innspill i fellesferien, kan det være verdt å ta turen hit.

26. juli – Møt Pelle Politibil ved politihuset

26. juli – Kit Trio // Halv ti på torsdag, på dama di. KIT trio spiller musikk for enhver musikkelsker. Besetningen mezzosopran, fiolin/bratsj og cello tilbyr en unik sound.
(18 år fram til 23:00).

27.- 28. juli – OPPTUR 2018. Opptur forandrer Bankgata kunstgress om til en eneste stor fest fylt av gode artister, god mat, chillzone, pyro, konfetti og kjærlighet.
Her kan du få med deg artister som Sonny Alven, Galantis, Anna of the North m.m. (aldersgrense 20 år)

videre fra Opptur 2018 kan du ta turen ned til sentrum for å sjekke ut:

27. juli –  Andreas Øverland på Gaupa Bar – her loves det full fest og hektiske dansegulv. (aldersgrense 20 år)

28. juli – Loveless på Gaupa Bar. Duoen har RnB og britisk klubbmusikk tett til hjertet, og med nordiske melodier gjennom morsmelka skaper de sjelfull og unik popmusikk. (aldersgrense 20 år)