CRAZY DAYS på LEKIA

LEKIA er en av Nordens største leketøyskjeder, med over 170 butikker i Sverige og Norge. LEKIA er dessuten en av Skandinavias største grossister innenfor Leker og Babyartikler.

De har som mål at kundene deres skal finne de beste, nyeste, morsomste og mest trendy lekene for alle aldre, enten det er fødselsdagsgaver, navnedagsgaver, festartikler, julegaver eller annet. Leker som passer små som store barn.

Her i Bodø har LEKIA på Koch CRAZY DAYS onsdag til lørdag.

Onsdag 22.02 er det medlemsdag for kundeklubbmedlemmer, de serverer muffins og deler ut bamser.
Torsdag 23.02 har de teamet opp med frisørlærlinger fra Sayso, du kan flette og ordne håret fra 17.00-19.00.
Fredag 24.02 er det tegnekonkurranse, hvor de trekker en vinner som får en flott overraskelse.
Lørdag 25.02 kan du få valgfri tatovering og maskoten vår Sunny tar turen innom.
Alle dagene har de massevis av gode tilbud i butikken.

Leker er en viktig del av alle barns utvikling. Lekia har mange års erfaring på leketøy og de anser at alle leker er pedagogiske verktøy til barnets utvikling. Lek er en viktig og naturlig del av et bars oppvekst. og leketøy skal forberede barna for det voksne livet. Hos Lekia har de leketøy i alle kategorier av lek, bl.a. rollelek, actionfigurer, samlefigurer, spill, hobby og utelek.

LEKIA ble etablert for å skape en moderne og konkurransedyktig kjede med tettere kjedesamarbeid og selvstendige kjøpmenn for å kunne møte kravene fra fremtidens forbrukere. Kjedekontoret eies av kjedens kjøpmenn. Selskapet ble etablert i Sverige i 2009, og i 2016 gikk mange butikker fra konkurrerende kjeder i Norge også over til å bli LEKIA.