Chelsie Helgesen, en av teamlederne på Egon Bodø

Egon Bodø er en del av Norreingruppen.

Norrein Gruppen ble dannet i mars 1981 av Gerhard Nordberg og Wilfried Reinschmidt, derav navnet Norrein. Samtidig stiftet man NORREIN AS i Trondheim som tok på seg regnskaps- og administrasjonsoppdrag for hotell- og restaurantbransjen.

De bedrifter som kjøper sine tjenester fra Norrein Gruppen er alle organisert som egne aksjeselskaper og står dermed på egne ben.

Alle tilsluttede hoteller og restauranter i Norrein Gruppen består av ca. 1500 medarbeidere på hel- og deltid. Hovedkontoret for administrasjon og regnskap ligger i Trondheim, men har også et kontor med drift og kjøkken i Oslo.

Chelsie Helgesen er en av deres 1500 medarbeidere, hun er en av teamlederne på Egon Bodø. Noe hun trives veldig godt med!

Den populære restaurant ligger perfekt til ved moloen i Bodø. Her seiler Hurtigruten forbi hver dag og på sommeren går solen ned rett bak fjellene utenfor vinduene deres. Chelsie garanterer at de har den beste utsikta i Bodø.

Hun har jobbet sammen med den flotte gjengen, som hun også kaller for «familien» siden i juni 2020. Ganske kort i grunn, men det føles som flere år sier hun, ettersom de jobber så tett sammen. – Man blir møtt med åpne armer og glemmer fort at man ikke har vært her så lenge, smiler hun. De fleste medarbeiderne er ganske jevnaldrede, og føles til tider som en stor søskenflokk, legger hun til. De stiller opp for hverandre og gjør det de kan for at alle skal ha det bra på jobb.

Egon Bodø åpnet dørene sine våren 2002. De har en bred og variert meny, noe for enhver smak. Alt fra pizza, pasta, knallgod biff og veganretter. Menyen  blir oppdatert med nye smakfulle retter hvert år, og den blir stadig bedre og bedre. Personlig anbefaler Chelsie Pasta Gorgonzola, en pastarett med kremet gorgonzolasaus og entrecote. Nam!

Hvilke typer kunder som besøker dem varierer veldig, men de fleste av stamkundene kommer gjerne innom for å spise sin favorittrett mens de drikker kaffe og slår av en prat med de ansatte. – Noe som er kjempekoselig! Vi har også andre som kommer innom for å løse kryssord mens de kan se båtene drifte forbi, drikke kaffe og småprate med oss mellom slagene. Vi blir utrolig glade for å se at folk kommer tilbake gang etter gang, sier Chelsie.

– Min absolutt favoritt-ting med jobben min er at jeg kan smile, le og møte masse flotte og forskjellige mennesker hver eneste dag. Det er ikke noe som kan stilles i samme klasse, og det er ikke noe jeg heller ville gjort enn å kunne bruke tiden min på å gjøre andres hverdag bedre.

Hun mener beliggenheten er det beste med serveringsstedet. Det at de til enhver tid av året har noe så vakkert å se på som den nordnorske naturen, og det rett utenfor døra uansett årstid.

Helt til sist ønsker Chelsie å minne om at man kan betale med sentrumsgavekortet hos dem. – Samt at jeg gjerne vil takke alle de flotte gjestene våre som har tatt turen innom selv om tiden vi er i er vanskelig. Dere er grunnen til at våre jobber er de beste som finnes. Tusen takk ❤️