Bypåske ?

Skal du være i byen i påska? Eller litt til og fra skiløypene ? Det skjer alltid noe i sentrum, og påska er intet unntak, bare se her:

Hver dag i påska, fra 26. mars- 2. april kan du nyte deilig påskefrokost til bare 100,- på Thon Hotel Nordlys. For en fin start på dagen! Varer mellom 07.00- 11.00.

Butikkene i Bodø Sentrum holder åpent som vanlig mandag og tirsdag i stille uke. Onsdag stenger vi litt tidligere – og de fleste har åpent frem til 18. Påskeaften åpner vi igjen for noen timer og gir dere et fint avbrekk fra skiløypa. Koch og Glasshuset holder åpent fra 10-15 .

Royal Bowling har åpent hver dag i påska og ønsker hele familien velkommen til påskegøy. Her kan dere spille både bowling, biljard, snooker og på spilleautomatene – i tillegg til å besøke den nye, fine loungen deres.

Fram Kino har også åpent hver dag i påsken med et alltid oppdatert kinoprogram. Se mer her.

Thon Hotel Nordlys ble nylig kåret til «årets hotell» i Thon- kjeden. Hotellet satser ikke bare på gjester som kommer utenbys ifra, men også på Bodøværingen. Thon Hotel Nordlys finner stadig på spennende arrangementer og her ser du hva de har funnet på i påskeuken:

Onsdag 21. mars holder de Påskeverksted slik at barna får lagd påskepynt til ferien. De serverer kaffe, saft,  boller og ordner til skikkelig påskekos.

Fredag 23. mars arrangerer de ny runde med det populære arrangementet Tacofredag & Quiz. Les mer her.

Skjærtorsdag inviterer de til god, gammeldags PÅSKEBINGO for alle påskeglade som er i byen denne dagen. Bingoen begynner kl 16 og varer til 19. Arrangementet finner du her.

23. mars kan du få med deg ekstrakonsert med Terje Nilsen i Stormen Konserthus, tett etterfulgt av sjarmerende Christer Alsos som står på scenen 24. mars. Hele programmet til Stormen finner du her.

Skjærtorsdag er det klart for Halv ti På Dama Di – og heller ikke der er påske unntak for regelen. Er det torsdag så er det torsdag. Denne kvelden er det Skrullipop og De Nådeløse som står på scenen – som » lover god stemning, en også litt alvor «. Les her om du vil vite mer.

Stormen Bibliotek har egne åpningstider for påsken som du kan lese her på hjemmesidene deres. De har også åpent noen timer på påskeaften i tillfelle du må ha påfyll av påskekrimmen. Det samme gjelder kafé Tur i 1. etasje om du vil kose deg litt på kafé i samme slengen.

Vi ønsker alle Bodø Sentrums gjester en riktig god påske!

PS: Tilbringer du den i byen og på Instagram blir vi veldig glade om dere deler glade bilder med oss! Bruk #påskeibodøsentrum eller #bodøsentrum med oss så finner vi bidraget ditt. 🙂