Bølgen & Moi satser på nytt konsept!
Bølgen & Moi satser på nytt konsept!
– Nå kan du komme til oss og få en enkelt gastronomisk opplevelse, sier daglig leder Belinda Bergli hos Bølgen & Moi.
Fra kjøkkenet loves det både langtidskokt og smakfull. Alt bestilles i baren. Også Bølgen & Mois signaturretter; Thorenfeldt’s favorittburger med bacon og ost og Trond Moi’s klassiske fiskesuppe.
– For oss handler det nå om å lage et konsept som vi kan ta med oss inn i fremtiden. Denne gastobaren vil senere bli del av uteserveringen vår, og vi klargjør oss nå for både mørketiden og sommersesongen, smiler Belinda.
Åpningstiden er mandag til lørdag fra 16.00-23.00. Målet er å skape opplevelser inspirert av samspillet mellom folk, mat, vin og kunst.
– Vi ønsker å skape et enkelt og kult konsept i et fantastisk flott lokale hvor folk bare kan stikke innom. Hvor man enkelt kan kombinere nydelig mat og god drikke når man måtte ønske. Dermed deler vi restauranten vår inn i to konsepter nå. «Fine dining» oppe og med «droppe innom» på bryggekanten, sier Belinda.