Bodø Actionhall – Skøy og moro for alle!

I Bodø Actionhall har de som hovedfokus at her skal man ha det skøy, og når man drar derfra tar man med seg gode minner gleder seg til neste besøk.

Derfor har de en stor variasjon av aktiviteter som treffer de aller fleste fra 7 til 107 år;

De har spillemaskiner hvor man kan spille alene eller konkurrere med venner. I Laserlabyrinten deres kan man se hvor rask og smidig man er gjennom løypen av laserstråler. Du kan tre inn i en annen verden i deres Virtual Reality-område, enten alene eller sammen med opp til 2 venner. Her kan man spille musikkspill, skytespill, adventure- og escaperoomspill og mye mer.

Er du bil-interessert kan du prøve en av deres 3 Virtual Reality Motion-simulatorer, hvor du kan kjøre superbiler på ekte racerbaner i en simulator som beveger seg fysisk i takt med bilen. Hva med å teste ut en McLaren P1 på Nürburgring?

Hovedattraksjonen deres er vår 300m2 Lasertag-arena, hvor opp til 20 personer kan spille samtidig. Lasertag er actionfyllt, moro og får virkelig pulsen opp! Man kan spille på lag mot andre, eller alle-mot-alle, og siden man kan styre aktivitetesnivået selv slik man vil, passer det for både barn, ungdom, voksne og godt voksne barn.

De arrangerer også Lasertag-bursdager, hvor bursdagsfeiringen får et eget oppholdsrom med diskolys og musikkanlegg, hvor man kan spise og kose seg mellom Lasertag-rundene. Det beste den herlige gjengen på Bodø Actionhall vet er nemlig når barna drar derfra med et smil fra øre til øre og sier “Verdens beste bursdag!”.

På fredags- og lørdagskveldene bygger de om Lasertag-arenaen til en 18-hulls Blacklight Minigolf-bane, som en del av den nye satsing “Action by day – Chill by night”. I forbindelse med minigolfbanen har de åpnet The Barcade, vår brettspillbar/chillzone, hvor man kan slappe av mellom minigolfslagene, eller ta seg en brettspillkveld med gjengen. Der har de et stort utvalg kule brettspill og chill stemning.

En av de mest populære aktiviteter for grupper er Escaperoom. Kort fortalt går man inn på et rom som ei gruppe for å løse et oppdrag, som man har en time på seg til å fullføre. Man må virkelig samarbeide og bruke hodet for å løse utfordringene før tiden går ut. De har nettopp fullført byggingen av deres nyeste escaperoom, “Stranded in Space”, hvor man befinner seg i et romskip som står uten motorkraft i fare for å falle ned i ei stjerne, om man ikke klarer å reparere romskipet i tide. De tror dette rommet kommer til å bli minst like populært som de andre to rommene allerede er.

Deres nyeste anskaffelse er et utendørs Lasertag-system for opptil 20 personer. Med det kan man arrangere Lasertag-kamper hvor som helst – i en skog, en park, et forlatt bygg, rett og slett overalt! Med en masse forskjellige scenarioer og ekstra-effekter er vi sikker på at dette kommer til å bli en kjempepopulær aktivitet som vi gleder oss til å følge.

Bodø Actionhall fokuserer også mye på tjenester til bedrifter; De har nemlig et kjempeflott konferanselokale for opptil 40 personer, med prosjektør, kaffe, høyhastighets internett-tilgang og mulighet for bestilling av lunch. De arrangerer flere former for teambuilding-aktiviteter i tillegg til vanlige aktiviteter, som både fordrer til samarbeid, konkurranse og god stemning.

Kort fortalt er Bodø Actionhall en actionfyllt plass for alle, uansett om du skal ha det moro alene, sammen med familie og venner, eller om du arrangerer Barnebursdag, Voksenbursdag, Utdrikningslag, Kick-off eller konferanse.

Gled deg til et besøk hos dem!